Ведуча прогнозу погоди з Аргентини Сіль Перез, яка вважається найсексуальнішим фахівцем у своєму ремеслі, стверджує, що секс завжди повинен бути різним.

Про це апетитна блондинка розповіла в ефірі однієї з радіостанцій, передає The Daily Star.

Так, за словами красуні, перед сексом вона любить перекусити. Крім того, представник ЗМІ підкреслила, що дуже добре залучати їжу в свої сексуальні ігри.

"Що стосується мого сексуального досвіду, то у ванній у мене було. Також одного разу я грала з морозивом. Насправді все залежить від моменту і з ким ти займаєшся сексом. Секс повинен бути жорстким або повільним, але ніколи однаковим", - переконує Сіль.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Також вона розповіла, що їй подобається тертися ногами об ноги чоловіка, таким чином гріючи їх.

"Зараз моє серце вільне. Справа в тому, що минулий тиждень на роботі у мене був дуже сложною, тому не було часу на хлопців. Просто хочу спокою", - додала Перез.

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua", відома американська фото - і фітнес-модель Ана Чері обожнює хвалитися ідеальними формами в Instagram. Нещодавно знаменитість знову показала розкішне тіло прямо в пустелі, під час своєї подорожі в Вегас.

"Моя поїздка в Вегас була дууже веселою!! Снепы були дикими) і жаркими, немов пекло! Я буду викладати основні моменти з моїх останніх кількох поїздок, починаючи з завтрашнього дня. І моя наступна поїздка через 5 днів! Приєднайтесь до моєї приватної сторінці Instagram і ексклюзивним Snapchat, щоб побачити все найцікавіше," - заінтригувала фанатів Ана. Всього за 13 годин яскравий знімок Чері набрав понад 230 лайків, а чоловіча половина прихильників почали пускати слюнку, засинаючи дівчину компліментами.