17-річний підліток, перебуваючи за кермом автомобіля спровокував смертельне ДТП у Запорізькій області. Стало відомо, що неповнолітній водій знаходився в алкогольному сп'янінні.

Як повідомляє прес-служба ГУНП поліції області, смертельне ДТП сталася у суботу, 14 липня, у селі Олександрівка, що в Запорізькій області.

Автомобіль "ВАЗ 2121", яким керував 17-річний хлопець, виїхав на зустрічну смугу і зіткнувся машиною "ВАЗ 2101", яка рухалася назустріч. В результаті аварії загинув водій автомобіля "ВАЗ 2101".

Пасажири двох авто і водій - винуватець ДТП отримали тілесні ушкодження.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Як з'ясувалося, правопорушник був у стані алкогольного сп'яніння. Зараз він госпіталізований в лікарню, де перебуває під наглядом поліцейських.

По даній справі відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Правопорушнику загрожує до 8 років тюремного ув'язнення.

Раніше, смертельне ДТП сталося пізно ввечері 13 липня на вулиці Жовтневій в Перечині Закарпатської області. Голова Перечинської райдержадміністрації Віктор Олефір, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, наїхав на трьох жінок, які йшли по вулиці. Двох мешканок Перечина у віці 71 і 56 років доставили в реанімацію районної лікарні, а 56-річна жінка померла від отриманих травм.

Стало відомо, що 15 липня в лікарні померла друга жінка, що постраждала в результаті ДТП за участю голови Перечинської райдержадміністрації Віктора Олефіра, який на той момент перебував за кермом у стані алкогольного сп'яніння.

Нагадаємо, чоловік, який збив у Харкові 14 липня коляску з 5-місячним немовлям, був п'яний. Це підтвердив радник міністра внутрішніх справ і нардеп Антон Геращенко.

Про це він написав на власній сторінці в Facebook.

Додамо, вдень 14 липня стало відомо, що 28-річний водій автомобіля "ВАЗ" в Харкові не впорався з керуванням і виїхав на тротуар. В результаті аварії загинула дитина.

"Знову у Харкові п'яний водій віз до нестями п'яних дружків додому після відпочинку за містом. І збив на пішохідному переході дитячу коляску з дитиною всередині", – написал Геращенко.

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Києві сталася жахлива дорожньо-транспортна пригода: на проспекті Бажана на великій швидкості зіткнулися Mazda і Skoda.

Відзначається, що аварія сталася в результаті нічних "покатушок". Серйозно постраждав водій Mazda: його з тяжкою черепно-мозковою травмою відвезли в лікарню. На щастя, в результаті події ніхто не загинув.