В останній день Чемпіонату світу з футболу, в російському місті Волгоград, злива пошкодила інфраструктуру і впорядковану територію нового стадіону.

Про це повідомив блогер Ілля Варламов в LiveJournal .

Він розповів, що стадіон у Волгограді поплив у Волгу.

"Не дочекавшись буквально кілька годин до кінця чемпіонату, стадіон у Волгограді вирішив поплисти в Волгу. Так буває, якщо будувати з порушенням технологій, поспішати, красти, не думати", – пише блогер.

За словами Варламова, будівництво було настільки неякісним, що інженери навіть не додумалися зробити водовідведення.

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Зараз почнуть розповідати, що це НС, що так буває. Але в кількох сотнях метрів від стадіону в Волгограді стоїть знаменитий меморіальний комплекс Мамаїв Курган і його десятки років не змиває. Будинки, побудовані сотні років тому, не руйнуються, якщо їх не спалювати і не зносити... А тут перший дощ і все змиває", – розповів він.

Крім того, блогер зазначив, що сучасні технології по всьому світу розраховують навантаження на об'єкти архітектури, але Росія - виняток.

"Вчора змило Нижній Новгород, сьогодні змило Волгоград, завтра буде гірше. Я об'їхав всі міста і можу посперечатися, що ще багато подібних картинок побачимо. Хотілося б слідом за цим побачити кримінальні справи, але, боюся, я занадто багато хочу", – резюмував Варламов.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", у вирішальному матчі Чемпіонату світу-2018 Франція повела в рахунку. На 18 хвилині Манджукіч забив гол у власні ворота. Трохи пізніше Іван Перешич зрівняв рахунок. На 38 хвилині французи знову вийшли вперед.Таким чином станом на 40-й хвилині матчу рахунок гри склав 2: 1 на користь Франції.

На 18 хвилині гри Франція отримала право на штрафний удар з 30 метрів. І Антуан Грізманн, потужно пробивши, вдало "потрапив" в голову Маріо Манджукіча. Хорват, намагаючись вибити м'яч, насправді підправив його у ворота своєї ж збірної. Цей гол став першим в історії фіналів чемпіонатів світу, забитим у свої ворота.