Відома актриса Софі Тернер, яка прославилася завдяки серіалу "Гра престолів", вийшла в світ разом зі своїм нареченим - Джо Джонасом. Молода парочка прогулювалася за руку.

Супутник актриси відомий завдяки участі у музичному гурті Jonas Brothers, який створили його брати Нік і Кевін. Також Джо отримав популярність під час зйомок в серіалі Jonas каналу Disney. Зараз він учасник групи DNCE.

Знімок миттєво розлетівся по мережі. Молоді люди, які покидають один з лондонських ресторанів, йдуть, трепетно взявшись під руки.

Як відомо, знаменитості почали зустрічатися ще в 2016 році, а рік тому - вже оголосили про заручини.

Нагадаємо, зйомки фінального сезону "Гри престолів" вже завершені. Дата прем'єри шоу поки не оголошена.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", 13 липня в Лос-Анджелесі оголосили номінантів ювілейній 70-ї премії "Еммі". За заповітні статуетки поборються серіали "Розповідь служниці", "Гра престолів", "Світ Дикого Заходу" та інші популярні шоу.

Так, популярний серіал "Гра престолів", зйомки восьмого сезону якого днями завершилися, отримав 22 номінації на премію "Еммі". Також з 21 номінації отримали серіал "Світ Дикого Заходу" і шоу "Saturday Night Live", повідомляє The New York Times.

Також портал повідомляв про те, що не пройшло і місяця після весілля, як виконавець ролі Джона Сноу в "Грі престолів" вирішив поділитися з глядачами подробицями подальшого життя. Кіт Харінгтон став офіційним чоловіком колеги по знімальному майданчику Роуз Леслі, яка зіграла Ігрітт.

"Я закінчив зйомки нового сезону "Гри престолів" – ред.) минулого тижня, в четвер, це було просто приголомшливе подорож. Я якось сказав, що це завжди була не просто робота. Вони всі були сім'єю для мене, і це було моє життя. Я любив кожну хвилину в ньому. Минулого тижня я був дуже зворушений думками про те, що закінчив зніматися ", - згадував актор.

Крім того, нагадаємо, що автор книги "Пісня льоду і полум'я" Джордж Мартін заявив, що у серіалу Гра престолів буде 4 пріквела. Про це повідомляється на сайті-енциклопедії "Гри престолів".

Зйомки першого пріквела почнуться в жовтні 2018 року в Белфасті (Північна Ірландія). У серіалі розкажуть про події, які відбувалися за тисячі років до Гри престолів.