Ще одна дивна історія прийшла до нас з Росії. На цей раз місцем розгортання подій стало місто Новочеркаськ Ростовської області: тут собака покінчила життя самогубством. Без прощальної записки і попередження, але все ж. 15 липня на перетині вулиць Пушкінської та Дубовського на воротах приватного будинку бідну тварину знайшли повішеною на власному повідку.

Один з місцевих жителів вирішив спочатку, що нещасний пес потрапив до рук шкуродерів, які спіймали та вбили тварину, а після поглумилися над трупом. Але пізніше з'ясувалося: ніхто з людей до страшної смерті не причетний: це був нещасний випадок.

Господарі розповіли, що собака по кличці Джесі була дуже життєрадісною і активною, а в той злощасний день вона була на прив'язі, оскільки господарі поїхали в гості і залишилися там з ночівлею. Швидше за все, вихованець зреагував на якийсь сторонній шум, рвонув до хвіртки і намагався стрибнути на паркан. В цей час ланцюг відірвався від будки і зачепився на воротах: собака стрибнула і повисла на ній, тобто, буквально повісилася. Труп нещасної тварини вранці зняли сусіди ще до приїзду господарів.



Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" писав про те, що в Росії в містечку Усогорськ (Республіка Комі) невідомий шкуродер вбив маленьке кошеня, яке випадково оселився у під'їзді багатоповерхового будинку.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Про це повідомили у спільноті "Жесть Коми" в одній із російських соціальних мереж.

"Невідомий вдарив кошеня об стіну так, що по всьому під'їзду розлетілися його останки. Після чого викинув його трупик біля під'їзду!", — написала місцева мешканка.

За словами мешканців будинку, кошеня жило у першому під'їзді, нікому не заважало і було дуже ласкаве, особливо з дітьми. Вони заявили, що навіть не уявляють, хто міг так жорстоко розправитися з беззахисною твариною. Після події труп винесли, однак місцева дітвора все ще ходить у під'їзд подивитися на кров і останки кошеня, які досі не прибрали.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що кішка обирає собі господаря раз і назавжди. Така людина стає об'єктом її пильної уваги, ніжності і турботи.