У мережі з'явилося відео, на якому зафіксовано смертельну ДТП за участі глави Перечинської районної держадміністрації Віктора Олефіра. Оприлюднені місцевим порталом кадри були зняті вуличними камерами спостереження.

При цьому на відео зафіксована як сама смертельна ДТП, у результаті якої загинули дві жінки, так і аварійна ситуація, яку Олефір допустив перед цим.

Раніше повідомлялося, що 14 липня голова Перечинської РДА Віктор Олефір, перебуваючи у нетверезому стані, не впорався з керуванням та збив двох жінок. Одна з них померла на місці аварії, друга - на наступний день у лікарні.

Після інциденту Олефір написав заяву про звільнення.

У понеділок, 16 липня, його заарештували на 60 діб без права внесення застави.

Раніше "Знай.ua" писав про те, що смертельна ДТП сталося пізно ввечері 13 липня на вулиці Жовтневій у Перечині Закарпатської області. Глава Перечинської райдержадміністрації Віктор Олефір, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, наїхав на трьох жінок, які йшли вулицею. Двох мешканок Перечина у віці 71 і 56 років доставили в реанімацію районної лікарні, а 56-річна жінка померла від отриманих травм.

Після інциденту стало відомо про ще одну ДТП за участю п'яного чиновника, яка сталась у той же вечір. Голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль розповів, що незадовго до смертельної ДТП чиновник спровокував іще одну аварію, проте поліція відпустила його через високу посаду.

У свою чергу, в поліції області спростували слова Москаля.

"Того вечора на лінію" 102 "справді надходило повідомлення про ДТП в селі Ворочово Перечинського району. На місце події прибула поліція, проте учасників ДТП там уже не було. Правоохоронці зв'язалися в телефонному режимі з заявником, і той пояснив, що допомога поліції йому не потрібна, з водієм автомобіля, який зачепив його транспортний засіб, він домовився усно і претензій не має", - повідомили правоохоронці.