Модель Алексіс Скай, відома своїми стосунками із репером Віллі Максвеллом (Fetty Wap), виклала у мережу чергове відверте фото.

Зірка хизується татуйованними сідницями у провокаційному вбранні.

Алексіс часто привертає увагу своїми відвертими фото. Модель раніше брала участь у реаліті-шоу Love & Hip Hop: Hollywood in 2017.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Раніше "Знай.ua" писав про те, що відома американська фото - і фітнес-модель Ана Чері обожнює хвалитися ідеальними формами в Instagram. На цей раз знаменитість, рекламуючи жовтий купальник власного бренду, показала розкішні сідниці, поніжившись на жаркому сонці.

"Доброї всім неділі" - побажала шанувальникам Чері. Ті, в свою чергу, захопилися яскравим знімком і пікантним тілом Ани, заваливши її компліментами. Всього за 16 годин фотографія встигла набрати більше 200 тис. лайків.

Нагадуємо також про те, що популярна російська модель Анастасія Квітко, відома також як російська Кім Кардашьян, не перестає дражнити чоловічу половину фоловерів на своїй сторінці в Instagram. На цей раз дівчина показала величезні груди в обтислому топі і не менш масивні сідниці, проте фанати чомусь вважають, що знаменитість переборщила з операціями.

"Мені дуже подобається моя нова кепочка" - нехитро прорекламувала відомий бренд Квітко. Всього за 4 години пікантне фото набрало майже 75 тис. лайків і безліч хвалебних коментарів. Знайшлися й ті, хто турбується про здоров'я Анастасії, тому просить припинити турбувати пластичних хірургів, адже це вже перебір.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Квітко, рекламуючи популярний бренд, вирішила одягти сукню на кілька розмірів менше. Наряд ледве впорався зі своїм завданням і майже нічого не прикрив.