У жовтні минулого року спалахнув справжній скандал у Голівуді з обвинуваченням відомого кінопродюсера Харві Вайнштейна у сексуальному насильству.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Зокрема, дуже багато акторок першої величини публічно заявили про те, що вони особисто ставали жертвами його домагань.

Серед них Анджеліна Джолі, Емма Уотсон, Гвінет Пелтроу, Азія Ардженто і багато інших. На даний момент ведеться судовий розгляд. Протягом усього цього часу продюсер не давав інтерв'ю. Виняток він зробив тільки зараз для свого приятеля і журналіста з видання Spectator Таки Теодоракопулос.

Так, під час інтерв'ю скандальний кінопродюсер пожалівся на складну долю "єврейського хлопчика". Більше того він зізнався, що особисто змушував жінок до інтимних відносин в обмін на ролі у кіно та додав, що це звичайна практика для кінопродюсерів.

"Я народився бідним, потворним євреєм і все своє життя повинен був боротися. У тебе було багато дівчат, але жодна дівчина не дивилася на мене, поки я не почав працювати в Голлівуді. Так, я пропонував жінкам роботу в обмін на секс, але так до сих пір роблять всі. Але це ніколи не було примусом! Я нікого не змушував", - каже Вайнштейн.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Втім, його колишній адвокат Бенджамін Брафман стверджує, що цю розмову не можна вважати інтерв'ю - це був просто "дружня" розмова, а цитати Вайнштейна згодом неправильно інтерпретували.

"Я був присутній при цій розмові. Містер Вайнштейн ніколи не говорив про те, що обмінював ролі на секс", - стверджує Брафман

У свою чергу колишня помічниця кіномагната Харві Вайнштейна Мімі Халеі також розповіла про тяжкі страждання під час роботи на нього. Так, вона розповіла, як Харві примусив її до орального сексу, вирвав з неї тампон і згвалтував.

"Він відвів мене в спальню. Вона виглядала як дитяча кімната з малюнками на стіні. Він був надзвичайно наполегливим і фізично більше. Потім він притулився до мого рота, і це тоді, коли у мене були критичні дні. Він навіть витягнув мій тампон", - зі сльозами на очах згадала Халеі.

За словами Мімі, вона відчувала себе приниженою і була пригнічена. Дівчина зазначила, що ніколи б не хотіла, щоб з нею таке сталося, навіть якби її партнером була романтична особа.

"Я пам'ятаю, як Харві обернувся і сказав: "Хіба ти не відчуваєш, що тепер ми стали набагато ближче?" - зізналася жінка.

Разом з тим варто відзначити, що Сайрус Ванс-молодший, прокурор округу Манхеттен, висунув нові, ще більш жорсткі звинувачення в сексуальних злочинах проти голлівудського кінопродюсера Харві Вайнштейна.

"Нові звинувачення включають хижацьке сексуальне насильство та залучення (до справи - ред.) третьої жінки крім двох згаданих у попередніх звинуваченнях", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляє ABC News, справа Вайнштейна "поповнилася" ще трьома епізодами насильницьких дій сексуального характеру. Reuters відзначили, що кінопродюсерові загрожує від десяти років в'язниці до довічного ув'язнення.

Крім того, за словами окружного прокурора, розслідування ще не закінчено.

Ще в жовтні 2017 року вибухнув скандал навколо Вайнштейна. Більше ста жінок висунули проти нього звинувачення в сексуальних домаганнях або згвалтуванні. Серед них знамениті актриси Анджеліна Джолі і Гвінет Пелтроу.

Квентін Тарантіно шкодує, що затуляв очі на поведінку продюсера Гарві Вайнштейна

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що скандал із запашком Вайнштейна торкнувся Intel.