Японський інтернет-магазин Elecom анонсував продаж серії незвичайних насадок для зарядки Lightning для iPhone під назвою Cable Mania. Автори незвичайного девайса заявили, що його основне призначення - це збільшення тривалості життя кабелю зарядки для iPhone, запобігаючи його вигин і залом. Концепція Cable Mania передбачає, що власник iPhone або iPad може вставити кабель в більш широкий порожнистий коннектор. З його допомогою кабель буде зручніше вставляти в роз'єм і діставати назад без зайвого тертя.

Самі ж насадки Cable Mania виконані у вигляді штепселів ретро-роз'ємів, якими раніше користувалися для підключення моніторів до ПК і телевізору.

Нагадаємо, що на наступному тижні компанія Xiaomi офіційно представить новий фаблет Mi Max 3, який стане першим пристроєм серії з повноекранним форматом і подвійною камерою.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

В мережі нещодавно з'явилися фото постера нової моделі. На постері зображений лицьова панель фаблета. На моделі видно рамки зверху і знизу екрану, ним розташовані фронтальна камера, динамік і датчики. На нижній же панелі нічого не розміщено.

Також можна побачити, що новий фаблет буде дуже великим - 6,9 дюймів. Офіційна презентація запланована на 19 липня.

Раніше портал "Знай.uа" повідомив, що загальноприйнятий аргумент, який чують від технічних експертів, полягає в тому, що фанати Apple швидко виправдовують все, що робить Apple, незалежно від того, наскільки це неприйнятно для користувача. Однак це не так.

В якості основного прикладу, скарги, пов'язані з дизайном клавіатури Apple MacBook Pro 2016, призвели до повного суперечності, яке спонукало багатьох власників вигукнути, що це була найгірша клавіатура, яку вони коли-небудь бачили. Однак після виходу нового Apple MacBook Pro, користувачі з "потворної клавіатурою" залишилися ні з чим.

У результаті проблема полягає в тому, що користувачі, які придбали нові MacBook Pro відразу після WWDC, тепер не можуть повернути їх, оскільки гарантійний термін 14 днів з тих пір минув.