Під вечір, 18 липня, у Києві пройшла потужна злива з грозою. Лило як з відра. Саме тому зараз вулиці – це суцільні калюжі. На дорогах утворилися затори, людям ніяк не пройти із-за величезних калюж. А в одній з них, на вулиці Татарській, "потонув" автомобіль.

У Києві після потужної зливи, яка пройшла ввечері, 18 липня, сильно затопило проспект Перемоги в районі Повітрофлотського шляхопроводу. Як передає кореспондент Місто Київ, дощовою водою виявилися підтоплені не лише тротуари, а й літні тераси кафе і ресторанів. Пішоходам доводилося або "пливти" дворами, або ж ходити по воді, яка доходила мало не до коліна.

Вулиці Межигірська і Оленівська на Подолі буквально затопило. Користувачі в мережах поспішають обмінюватися фото і відео розгулу стихії.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"У найближчу годину з утриманням до кінця доби 18 липня можлива гроза", — йдеться в повідомленні прес-служби Київміськдержадміністрації.

Киянам радять у разі посилення вітру закрити всі двері, триматися подалі від ЛЕП і дерев, а в разі сильного вітру сховатися в найближчому сховищі.

Раніше Укргідрометцентр попередив, що зливовими дощами накриє практично всю територію країни. Разом з тим температура підвищиться на 2 градуси. За прогнозами синоптиків, кінець доби в Києві буде з мінливою хмарністю, а в четвер, 19 липня, в столиці пройде дощ з грозою, температура повітря вдень 26°, ввечері – до + 23°. Вітер північно-західний, до 3,2 м/с.

18 июля. После дождя сильно затопило проспект Победы

В Киеве после сильнейшего ливня, обрушившегося вечером, 18 июля, сильно затопило проспект Победы в районе Воздухофлотского путепровода. Как передает корреспондент Город Киев, дождевой водой оказались подтоплены не только тротуары, но и летние террасы. Пешеходам приходилось либо «плыть» дворами, или же ступать по воде, доходившей едва ли не до колена.

Posted by Город Киев on Wednesday, 18 July 2018

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що синоптик порадила не виходити без парасольки і темних окулярів. У четвер, 19 липня, погоду в Україні визначатиме циклон, який прийшов до нас з Європи. Частину областей вже звично накриють дощі з грозами, а на Сході і Півдні буде панувати суха сонячна погода. Про це повідомила відомий народний синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook. За її словами, у четвер в Україні і надалі збережеться висока вологість повітря.