Кричущий випадок із побиттям пенсіонера у Харкові, за попередньою версією – підлеглими Кернеса, отримав продовження. Як виявилося, до цього причетна ще ціла низка людей, добре відомих кожному. На це звернув увагу на своїй сторінці у Facebook юрист Михайло Шнайдер.

Побиття пенсіонера у Харкові: подробиці

Блогер нагадав, що наприкінці минулого місяця колишня дружина Антона Геращенка, Грецька-Миргородська дала свідчення проти нього в Полтавському районному суді. Два дні потому в коментарі одному із українських телеканалів вона заявила:

"Якщо, щось трапитися зі мною чи моїми близькими - це станеться на замовлення Геращенко".

Слова досить неоднозначні, можна подумати, що Грецька-Миргородська всерйоз боялася за свою безпеку та життя.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"12 липня був побитий охоронець житлового комплексу Григорій Тищенко. Відомий в Харкові, професійний активіст і провокатор, який влаштувався на роботу в комплекс всього за кілька тижнів до інциденту.17 червня на Вікторію Грецьку-Миргородську було порушено кримінальну справу за фактом нанесення тілесних ушкоджень середньої тяжкості. А розгадка цієї заплутаної історії дуже проста - Антон Геращенко. Саме він найняв Тищенка для цієї брудної провокації, під час якої, "потерпілий охоронець" побив Вікторію з дитиною", - підкреслив Шнайдер.

Юрист вважає, що Геращенко особисто віддав наказ провести підставний медичний огляд, а потім і відкрити кримінальне провадження.

"Повірив у свою повну безкарність. Ну, а зараз просто необхідний громадський резонанс. Свавілля від Антоші не пройде", - підсумував він.

Дивіться: у столиці побили військового пенсіонера

Як повідомляв портал "Знай.ua", у Харкові радник Кернеса разом з дружиною - начальником Управління інноваційного розвитку та іміджевих проектів Харківської міськради - зламали щелепу і ребра 72 річному пенсіонеру, який працює охоронцем житлового комплексу. начальник Управління інноваційного розвитку та іміджевих проектів Харківської міськради Вікторія Грецька-Миргородська, яка є колишньою дружиною Антона Геращенка, вдарила 72-річного охоронця житлового комплексу Григорія Тищенкf в обличчя за справедливе зауваження чиновниці. Удар був на скільки сильним, що в результаті у пенсіонера погнувся зубний протез. Пізніше жінка покликала свого чоловіка - радника Кернеса Станіслава Миргородського, який продовжив знущатись над літнім чоловіком, побивши його так, що пенсіонер потрапив до лікарні зі зламаними ребрами та щелепою.