Fujifilm анонсувала XF10, нову компактну камеру з фіксованою оптикою, яка стане наступником X70 2016 року. XF10 отримала дозвіл до 24 мегапікселів і здатний знімати відео у форматі 4K. Крім сенсорного екрану, XF10 також тепер отримав джойстик вибору точки фокусування.

Fujifilm додала новий "квадратний режим" для XF10, який дозволяє клацнути по екрану, щоб перейти до співвідношенням сторін 1: 1 для знімків, призначених спеціально для Instagram. Камера також підтримує Bluetooth Low Energy для автоматичної передачі зображень на смартфон.

XF10 буде доступний в серпні за досить розумні 500 доларів.

Нагадаємо, що японський інтернет-магазин Elecom анонсував продаж серії незвичайних насадок для зарядки Lightning для iPhone під назвою Cable Mania. Автори незвичайного девайса заявили, що його основне призначення - це збільшення тривалості життя кабелю зарядки для iPhone, запобігаючи його вигин і залом. Концепція Cable Mania передбачає, що власник iPhone або iPad може вставити кабель в більш широкий порожнистий коннектор. З його допомогою кабель буде зручніше вставляти в роз'єм і діставати назад без зайвого тертя.

Популярні новини зараз
Не тягніть час: обленерго терміново звернулися до споживачів З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомив, що Google змусять заплатити штраф у розмірі 5 млрд. доларів. Таку суму назвали регулюючі органи ЄС за порушення антимонопольного законодавства. Європейська комісія встановила такий штраф за комплект додатків для Android від Google.

Раніше Європейська комісія звинуватила Google у зловживанні своїм домінуванням на ринку Android, об'єднавши свою пошукову систему і додатки Chrome в операційній системі. Google також нібито заблокував виробників телефонів від створення пристроїв, які запускають розгалужені версії Android.

Потенційний штраф у розмірі 5 мільярдів доларів затьмарює попередній рекорд Google у розмірі 2,7 мільярда доларів від ЄС у минулому році за керовані результати пошуку. Facebook, Intel і Microsoft зіткнулися зі значними антиконкурентними штрафами від Європейської комісії. Microsoft двічі втратила штрафу ЄС, після того, як розробник програмного забезпечення не зміг включити бюлетень браузера оновлення Windows 7. Apple також було наказано повернути 15,4 млрд. доларів у вигляді податків.