У Закарпатській області, 18 липня правоохоронцям вдалося провести небезпечну спецоперацію із затримання членів організованої групи наркоторговців. Так, під час затримання один з підозрюваних чинив опір, через що поліцейським довелося застосувати вогнепальну зброю. Про це повідомляють у Facebook прес-служба Нацполіції України.

За інформацією правоохоронних органів, учасники групи протягом тривалого часу займалися виготовленням і поставкою наркотичних засобів і психотропних речовин в особливо великих розмірах як на території регіону, так і за його межами.

У затриманих вилучили велику партію наркотиків, а також вогнепальну і холодну зброю.

Як повідомляє поліція, вони змушені були відкрити стрілянину для того, щоб зупинити автомобіль, на якому пересувався підозрюваний.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Постраждалих немає, всі члени групи затримані. Вирішується питання про обрання їм запобіжного заходу, інформують в поліції.

Операція по затриманню в Мукачеві потрапила на камери

Ми отримали відео на якому зафіксований момент затримання злочинця біля ГІДу в Мукачеві. Більше дивіться тут: http://www.mukachevo.net/ua/news/view/367270

Posted by Mukachevo.net on Wednesday, 18 July 2018
Нагадаємо, в Києві помітили жінку, яка пропонує дітям наркотики під приводом прохання про допомогу.

Про це пише в групі Los Solomas в Facebook Наталія Кіндрат. Як повідомляється, 17 липня до двох її дочок підійшла невідома жінка і попросила скористатися телефоном.

"Вчора близько 17.00 на вулиці Ушинського (Солом'янський район. ― Ред.), напроти школи № 64, до моїх дівчаток (12 і 13 років) підійшла дівчина, попросила телефон, нібито їй потрібно скористатися інтернетом, щоб знайти її дитину. Одна дівчинка дала телефон, панночка там щось стала шукати, а потім показала їм картинку і запропонувала відійти або почекати когось", ― переповіла Кіндрат.

Як повідомляється, далі дочки злякалися незнайомки і поспішили піти. Після перевірки історії переглядів в браузері телефону стало зрозуміло, що жінка заходила на сайт для продажу наркотиків.

"Потім виявилося, вона показувала їм сайт, де продаються наркотики, всякі різнобарвні кристали. Напевно, намагалася вмовити їх спробувати", ― написала жінка.

У коментарях під постом також попереджають про те, що за такою ж схемою можуть вкрасти у дитини телефон.

Як повідомляв портал "Знай.uа", на Буковині правоохоронцям вдалося виявити контрабанду краденої мото - і велотехніки з країн Європейського Союзу. Про це йдеться в повідомленні прес-служби СБУ. Повідомляється, що на місці злочину вилучили товари на загальну суму майже 130 тис. доларів.