Для Ганни Герман експерименти із зовнішнім виглядом справа не нова, аде інколи вона заходить надто далеко у гонитві за модними тенденціями. Цього разу колишня соратниця Януковича не стільки здивувала публіку, скільки насмішила.

Нова Герман: Гаррі Поттер у спідниці?

Саме таке прізвисько приклеїлося до неї після одного з прямих ефірів. Герман постала в новому образі: зачесане назад і перефарбоване в темний колір волосся, великі окуляри з круглою оправою, чорний піджак і позолочена біжутерія, яка більше нагадує "орден", повідомляє Politeka.

Але й це ще не все: вона пофарбувала волосся і почала носити одяг великих розмірів – точно не ясно, навіщо. Цікаво, що виступаючи як свідок у суді на слуханні справи за обвинуваченням Віктора Януковича в державній зраді, Ганна Герман, як жартували користувачі соцмереж, вибрала образ "сліпого П’ю"

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Користувачі Facebook активно обговорюють нову зовнішність колишньої помічниці Януковича. Приміром, політичний експерт Олексій Голобуцький іронізує, що "блонд в передвиборний рік – це якось легковажно і несерйозно". За словами Голобуцького, нинішній імідж Герман – це "щось в стилі Гаррі Поттера", і задається питанням, чи відмовиться соратниця Януковича "від прозорих рюшек на користь мантій".

Крім того, коментатори активно розвинули тему, поцікавившись, чи потрапила в кадр мітла і порівнявши Герман з мумією і навіть з Кім Кардаш’ян. Також вони висловили припущення, що Герман змінила імідж, щоб не бути схожою на Юлію Тимошенко.

Дивіться: Ганна Герман у "Вечірньому праймі"

Як повідомляв портал "Знай.ua", колишня регіоналка та подружка президента-утікача Віктора Януковича Ганна Герман змінила імідж. Депутат епатувала в залі суду у велетенських сонцезахисних окулярах.