Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і добре схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Так, у знаменитості є власний бренд спортивного одягу NK Sport, який дівчина активно рекламує на собі. Нещодавно дівчина показала стильні рожеві костюми, зазначивши, що вони розлетілися, як гарячі пиріжки.

"Цей новий рожевий костюм , щось неймовірне! Зручний, стильний, няшний! Розлетілись, як гарячі пиріжки! Вже кілька разів партіями дошивали і можна з точністю назвати цей наряд - #bestseller", - поділилася враженнями від спортивного костюма Каменських. Фанати одразу ж почали коментувати побачене: "Яка ж красива", "Неперевершена!", "Сам себе не похвалиш...))", "А навіщо так обличчя гримувати", "Настя...ти найкрасивіша співачка...нашого шоу-бізнесу", "Яка няша".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських останнім часом часто рекламує на собі власний бренд спортивного одягу NK Sport. Нещодавно артистка знову показала пружні сідниці в облягаючих лосинах.