Поблизу Труханового острова у Києві сталася сутичка між водіями. Тут в районі зони для відпочинку почали пропускати вибірково - за перепустками або за додаткову оплату. Відповідний ролик опублікували на сторінці "Київ оперативний" у Facebook.

Але двоє з новоприбулих не змогли так би мовити "поділити територію" (одного з них не пропускали, він зупинився перед шлагбаумом), внаслідок чого машини зіткнулися:

"Водія на #KIA (# CE1209BI) не пустили, тому що його номера не було в "базі", а оплачувати він відмовився. Він встав на проїзді і викликав копів, нібито шлагбаум там незаконно працює, тим самим заблокував рух. Ну, у водія на #Toyota (# AA7007IC) здали нерви і він вирішив просто посунути KIA. Коли проїзд все таки звільнився, водій Toyota просто поїхав", - йдеться у коментарі до відео.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Дивіться: конфлікт на Трухановому острові

Действие происходит на въезде в зону отдыха, что на Трухановом острове. Туда пропускают выборочно, по пропускам или за дополнительную оплату. Водителя на #KIA (#CE1209BI) не пустили, т.к. его номера не было в «базе», а оплачивать он отказался. Он встал на проезде и вызвал копов, якобы шлагбаум там незаконно работает, тем самым заблокировал движение. Ну, у водителя на #Toyota (#AA7007IC) сдали нервы и он решил просто подвинуть KIA. Когда проезд все таки освободился, водитель Toyota просто уехал.

Posted by Киев Оперативный on Wednesday, 18 July 2018

Як повідомляв портал "Знай.ua", у центрі Полтави легковий автомобіль на швидкості влетів у підземний перехід. Аварія сталася в середу, 18 липня, близько 11:30 на вулиці Європейській біля центрального ринку. За словами очевидців, водій був у нетверезому стані. В результаті аварії загинув чоловік, який у момент інциденту ремонтував підземку. Водій же в ДТП отримав травми. Як зазначають свідки, авто їхало на великій швидкості по вулиці Європейській. На перехресті водій проігнорував червоне світло на світлофорі і продовжив рух. Коли назустріч виїхав інший автомобіль, водій, щоб уникнути ДТП, звернув праворуч, у бік підземки. Він наїхав на бордюр, перевернувся та протаранив будівельну огорожу навколо переходу.