У США жінка побачила на задньому дворі свого будинку щось жахливе - дивний напівпрозорий чоловік з рюкзаком на спині розгулював там, як ні в чому не бувало.

Цю інформацію повідомляє "Диалог.UA".

Жінка намагалася вистежити лисицю, яка постійно крала її курчат. Камера спостереження зафіксувала прозорий силует, і американці вдалося розгледіти в ньому обриси чоловічої фігури. Поява привида на задньому дворі зацікавила мешканку США, і вона вирішила дізнатися історію свого будинку.

Минуле її житла виявилося вельми і вельми трагічним. У часи Другої світової війни солдат зробив пропозицію руки і серця своїй коханій, однак дівчина відповіла відмовою. Чоловік до кінця своїх днів прожив на самоті, так ні з ким і не одружившись.

Зараз господиня загадкового будинку намагається знайти фотографії солдата, який не зміг пережити відмову коханої жінки.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", церква – це місце, куди люди приходять помолитися або посидіти в тиші і подумати. Це місце більшість людей вважають охоронцем спокою і миру. Втім є церкви, переступаючи поріг яких, просто кров холоне в жилах. У Чехії існує давня церква, яку вважають найстрашнішою. У чеському селі Лукова завдяки білим привидам став популярним костел Святого Георгія.

Побудована у 1352 році церква почала занепадати ще в 60-х роках XX століття. Причиною спустошення став обвал даху, який стався під час одного з похоронних церемоній. Грошей на ремонт не виявилося, а місцеві жителі повірили в те, що святе місце прокляте.

Також портал повідомляв про те, що в Манчестері (США) 28-річний чоловік зняв моторошний ролик – Пол помітив примари у власному будинку. Позаземну істоту ховалося в холодильнику, а потім, судячи з відео, перебралося до пральної машини.

З того часу, коли у нього померла бабуся, побутова техніка взагалі почали жити власним життям. На кадрах, знятих камерою відеоспостереження, видно, як холодильник і пральна машина самостійно відкривають дверцята. Господарі квартири стверджують, що самі вони при цьому чують "тривожний шум".