Комусь доля рідко посміхається, а хтось просто із закритими очима хапає птаха щастя за хвіст. Але чому так? Зірки розповіли, кому долею написано постійно наступати на граблі.

Серед знаків Зодіака виділяють трьох представників, яким найрідше посміхається удача. Це Раки, Козероги та Діви.

Раки

Ракам не дуже щастить. А все тому, що вони звикли далеко від будинку не йти і особистий комфорт не порушувати. Звідки ж братися цікавих пропозицій по роботі і любові, якщо Рак нікуди не ходить?

Для цих людей сім'я – найголовніша цінність, вони не авантюристи і не стануть ризикувати задля примарного щастя.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Козероги

Козероги занадто багато і часто про все переживають, зосереджуючись на кожну дрібницю. Також представники цього знака читають, що доб'ються успіху, якщо будуть орати цілими днями. Тому вони не люблять змін і спонтанності. Тому якщо щось приємне в їх житті раптом і трапляється, то вкрай рідко.

Ці люди повністю віддаються стабільній роботі та часто стають жертвою шаленого ритму життя.

Діви

Діви не звикли отримувати те, що хочуть або очікують надто багато. Якщо їм трапиться якийсь вигідний випадок, будуть довго і нудно міркувати, зважуючи всі "за" і "проти". Причому на інтуїцію не покладаються. У підсумку все везіння встигає випаруватися, а вигідну пропозицію вже хтось ухватив з-під носа Діви.

Як повідомляв раніше портал "Знай.ua", відомий астролог Павло Глоба дав прогноз для вісх знаків Зодіака на наступні півроку.

За прогнозом, особистості, які прагнуть до несподіваних і екстраординарних змін, в даний період можуть присвятити час активним змінам в житті. Для тих, хто давно дещо запланував зараз саме час до активних дій.