Під Чернівцями водій фури збив інспектора "Укртрансбезпеки" та досить далеко тягнув його на капоті. А в цей час постраждалий, лежачи на капоті, встиг зателефонувати та попросити допомоги.

Відеозапис надзвичайної події опублікувала на своїй сторінці у Facebook Наталія Пінчук.

Також вона прикріпила фото звернення потерпілого в поліцію.

"Надійшло повідомлення від інспектора "Укртрансбезпеки" про те, що водій фури скоїв на нього наїзд і рухається з ним на капоті. Просить терміново вислати наряд поліції. Водій зупинятися не збирається і їде у напрямку Чернівців", - зафіксували правоохоронці.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

ДТП зі швидкою допомогою та смерть пацієнтів

У вівторок, 17 липня, сталась страшна аварія на автошляху із Куп'янська в Харків.

"Volkswagen і швидка із хворим, якого везли в лікарню, на швидкості зіткнулись лоб в лоб. Швидка вилетіла з траси. Volkswagen розірвало. Багато загиблих", - повідомив очевидець у Телеграм-каналі ХХ.

Також ми писали про те, що у Миколаївській області на станції Березнегувате товарний поїзд на смерть збив жінку.

Відомо, що машиністи забрали тіло загиблої і позбулися від нього на шляху прямування поїзда, про що повідомила спікерка поліції в Миколаївській області Олена Бережна.

Дивіться: Дивна ДТП сталась на Буковині з інспектором

Posted by Natalia Pinchuk on Thursday, 19 July 2018

Як повідомляв раніше портал "Знай.ua", у справі кривавої ДТП, що сталась у Харкові восени 2017 року, раптово зник ключовий свідок. Ані в Харкові, ані будь-де не можуть знайти лікаря-нарколога, яка оглядала головну обвинувачену Олену Зайцеву. Саме цей спеціаліст робив аналізи та має всі дані медичнихекспертиз у день кривавої аварії.

Крім того, інспектор Віталій Ольхов під час судового засідання у скандальній справі Зайцевої-Дронова заявив, що водії не могли запобігти страшній трагедії, через порушення ними ж ПДР.

Так, під час судового засідання Ольхов розповів, що водійка Lexus Олена Зайцева виїхала на перехрестя, коли вже горів червоний знак світлофору і не почала попереднього гальмування. У свою чергу водій Volkswagen Геннадій Дронов не зупинився перед світлофором та почав рух на миготливий жовтий сигнал світлофору. За словами експерта "зелений" загорівся вже коли Дронов виїхав на перехрестя.