У Агризьскому районі Татарстану розслідують жорстоке вбивство 33-річного жителя села Старе Сляково. За підозрою у розправі затримана 32-річна дружина. Як повідомляють місцеві засоби масової інформації з посиланням на джерела в слідчих органах, в той день чоловік і дружина серйозно посварилися. Не зумівши стримати емоцій, жінка вдарила чоловіка ножем, від отриманих травм він помер на місці.

Бажаючи приховати сліди злочину, жінка розчленувала тіло чоловіка, використовуючи столярні інструменти з його гаража. Останки вона сховала в городі — між грядками з кабачками, а на наступний день заявила в поліцію про зникнення чоловіка.

Чоловіка шукали майже цілий місяць, поки слідчі не вирішили влаштувати дачниці обшук на задньому дворі. Порушено кримінальну справу за статтею "Вбивство".

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що пекельна бабка стратила сусідок по палаті через гучне хропіння. В одній з клінік Волгограда (Росія) 80-річна жінка зарізала своїх сусідок по палаті. Одній з них було 79 років (зарубала ударом сокири в груди), вона померла на місці. Іншій, 82-річній, дивом вдалося вижити, залишилися тільки глибокі різані рани на шиї, пенсіонерка у вкрай важкому стані.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Як вдалося встановити, обидві жертви в цей час спали. На крики збіглися співробітники лікарні, обеззброїли бабусю, яка розбушувалася, викликали поліцейських. Припускають, що жінку спонукало взятися за холодну зброю гучне хропіння. Сама бабуся спокійно відповіла правоохоронцям, що "виганяла бісів" і нібито нікого вбивати не збиралася. Але це вже встановить слідство.

Ми також писали, що в Рівному жорстоко розправилися з підприємцем. У Рівному на стоянці біля ринку застрелили чоловіка. Силовики повідомляють, що загиблий виявився приватним підприємцем. Про це повідомляє Головне управління Національної поліції у Рівненській області у Facebook.

"Відомо, що загиблим є 42-річний мешканець", - йдеться в повідомленні. За даними місцевого видання, вбили приватного підприємця Валентина Загороднюка.