Адаму Керлікейлу було недостатньо забити 90% поверхні тіла татуюваннями, тому, щоб завершити образ, він зважився на дуже дивний крок.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Відзначається, що 32-річний чоловік приїхав до Мексики, де йому провели операцію з видалення сосків і інтимних частин тіла.

Любов до татуювань у Адама, який зараз проживає в Калінінграді, з'явилася ще в 12 років, коли у нього діагностували рак. У 20 років він став забивати своє тіло чорною фарбою, справа дійшла навіть до очних яблук. Крім того, чоловік народився з альбінізму, через що сильно комплексував в дитинстві. І в підсумку рішенням всіх цих проблем стали татуювання.

Однак, коли практично все тіло стало чорним, Адам відчув, що його член ніяк не сполучається з усім чином. Тому він зважився на екстремальну операцію. Майже відразу після неї чоловік виклав в "Інстаграме" результати роботи з видалення пеніса, яєчок і навіть сосків.

Адам став відомим у 2017 році, після того як з'явився в польському шоу "Друга особа" (Second Face). Він розповів, що після перемоги над раком його імунна система ослабла, а його і без того бліда шкіра стала виглядати ще більш білою і болючою. Тоді поступово він почав наносити на тіло татуювання. Його це так захопило, що в підсумку він став повністю чорним.

"Я завжди знав, що відрізняюся від решти суспільства. У мене є певний бачення себе, і я йду до нього крок за кроком. Життя таке коротке, що я перестав думати, що буде завтра. Життя існує тільки тут і зараз", - зазначив Керікейл

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Варто відзначити, що раніше скандальний російський актор та "друг " Путіна Олексій Панін вкотре розлютив користувачів новим знімком.

Актор знявся у традиції старого Instagram: зробив селфи на айфон в громадському туалеті. Судячи з усього, актор перебуває в гарному настрої. Він підписав під фото, що снідає в одному з ресторанів.

Знімком з громадського туалету Панін викликав шквал обурення у користувачів. Вони почали активно коментувати публікацію і лаяти зірку за селфи в такому невідповідному місці.

Втім, знайшлося й досить шанувальників, які підтримали свого кумира і похвалили його за добре підібраний костюм. Вони захоплюються творчістю Паніна і його особистими якостями.

Зараз дуже складно знайти людину, яка говорить правду в очі, більшість за спиною пліткують. На думку шанувальників, Панін таким ніколи не займався і тільки за це заслуговує поваги, а не осуду.

Топ найшокуючих фрікв світу

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що голий Цой розбурхав уяву Паніна.