Модель, а також найсексуальніша жінка за версією men's Health Шарлотта Маккінні днями позувала для нової зйомки на пляжі. Фотографії робочих моментів тут же з'явилися в соціальній мережі.

На знімках Шарлотта в крихітному бікіні демонструє свої розкішні форми. Крім зйомки в сірому купальному вона позувала в ніжному образі в светрі.

Крім роботи моделлю, Маккінні пробує свої сили в кіно.

Популярні новини зараз
Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні готується революція у житловій сфері Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Я граю сестру Чарлі Шина і дуже нервувала, коли прийшла на знімальний майданчик. Чарлі класний і надихає всіх навколо. Навчив мене багатьом речам", - розповідає модель.

Шарлотті 24 роки і стала відома як зірка "Рятувальників Малібу", також була удостоєна звання найсексуальнішої жінки за версією men's Health.

Як повідомляв раніше портал "Знай. ua" Шарлотта Маккінні опинилася в центрі уваги, засмагаючи на пляжі в Малібу.

Актриса і модель продемонструвала сексуальну фігуру і своє знамените декольте в крихітному бікіні. Не залишилися без уваги папараці і спокусливі стрункі ніжки Шарлотти.

До речі, Шарлотта дуже уважно ставиться до своєї фігури. В ефірі популярного шоу модель розповіла, як їй вдається тримати себе в такому ідеальному стані.

Нагадаємо, 33-річна популярна модель Даутцен Крус вирушила на заслужений відпочинок разом зі своїм коханим чоловіком. Гарячу блондинку "зловили" на одному з пляжів Ібіци під час прийняття сонячних ванн і насолоди дорогими напоями.

Річний цибулю Крус був простим і елегантним. Топ-модель позувала в модному сдельном купальнику темно-оливкового кольору з декоративними бічними прорізами, білосніжних кросівках і сорочці світло-блакитного відтінку. Нідерландська зірка підкреслила неймовірний образ сонцезахисними окулярами і масивними прикрасами з емалі.