Багаторазовий чемпіон Казахстану з фігурного катання та бронзовий призер Олімпіади 2014 року Денис Тен убитий в Алма-Аті у віці 25 років. Тен втратив три літри крові після того, як його поранив ножем невідомий, який намагався зняти дзеркала з автомобіля спортсмена.

"Це сталося сьогодні (у четвер, 19 липня, - ред.) десь о 15:00", - повідомили час смерті спортсмена в прес-службі Міністерства охорони здоров'я Казахстану.

Як повідомили місцеві засоби масової інформації, Денис Тен отримав ножове поранення і був доставлений в лікарню у вкрай важкому стані. У Департаменті внутрішніх справ Алма-Ати тоді заявили, що поліцейські працюють над встановленням та затриманням підозрюваних.

Денис Тен – уродженець Алма-Ати, кореєць за національністю, вперше виграв чемпіонат Казахстану в 2006 році у віці 12 років. Після цього неодноразово завойовував медалі на різних турнірах, в 2011 році здобув перемогу на Азіатських іграх, що проходили в Алма-Аті, в 2013 році став другим на чемпіонаті світу в Лондоні, а в 2015 році став першим на чемпіонаті чотирьох континентів в Сеулі і взяв бронзу на чемпіонаті світу в Шанхаї.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

У 2014 році на Олімпіаді в Сочі Тен посів третє місце, бронзова медаль стала єдиною медаллю казахстанської збірної на Олімпійських іграх в Сочі і першою олімпійською нагородою, завойованою у фігурному катанні за всю історію незалежного Казахстану.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що відомого російського актора по-звірячому вбили за зовнішній вигляд. У російській столиці невідомі забили до смерті актора Євгена Сапаєва, який в 2014 році намагався самостійно провести собі операцію по зміні статі. Нападникам не сподобався зовнішній вигляд 42-річного чоловіка. Про це заявила подруга актора Юлія Бусирева. Також вона повідомила, що з якихось причин тіло Сапаєва не доставили на батьківщину. Його поховали як бездомного.