Популярна українська телеведуча Ольга Фреймут згадала, якою була 16 років тому. Про це вона розповіла на 20-річчя "Нового каналу".

Зараз глядач знає Ольгу як струнку і красиву блондинку. Однак у 20 років вона була повненькою і недоглянутою. А зараз вона є однією з найвідоміших телеведучих України і працює на "Новому каналі", де зустріла також нинішнього чоловіка.

"Я ще після закінчення школи знала, що мене чекає особлива доля. Батьки вірили і хвалили. В університет надійшла з чудовим результатом. Мені пощастило, що я ще в дитинстві визначилася, ким хочу стати. І мною не кидало. Робила обдумані кроки до мрії. Але зовнішність моя була жахлива. Криві зуби (довелося носити брекети), товстенька, як клецка, волосся довге й посічене ... Треба було над собою попрацювати", - зізналася Фреймут.

Тепер Ольга стала стрункою блондинкою з рівними зубами і почала вчити інших дівчат, як стати леді і паралельно будувати кар'єру.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Дивіться: відверте інтерв'ю Ольги Фреймут

Як повідомляв раніше портал "Знай. ua" популярная українська телеведуча Ольга Фреймут потрапила в новий скандал - цього разу на неї поскаржилася одеський волонтер Євгена Завалій, яка активно допомагає бійцям, а також є однією з засновників книжкового блогу про українських книгах.

За словами Завалій, за 10 тижнів тому написала коментар до посту блогера Романа Шрайка про Ольгу Фреймут, а на днях до неї завітала сама ведуча.

Нагадаємо, скандальна українська телеведуча Ольга Фреймут просто обожнює привертати до себе увагу різними способами. На цей раз знаменитість додала нове фото в Instagram, на якому в довгій сукні рекламує старт продажів квартир відомого забудовника. При цьому ведуча розповіла, як добре в Штатах.