20 липня у столиці України відбудеться безліч цікавих заходів та киян та гостей.

Про це повідомляють ЗМІ.

Sex Stand up

Так, саме 20 липня гості та жителі Києва зможуть відвідати відоме Stand up-шоу. Цього літнього прохолодного вечора гумористи поговорять з вами про відверті та сміливі речі, любов, секс, стосунки. Інколи ви можете навіть засоромитись, вам доведеться ніяковіти, проте відвертий та хороший гумор нікого не залишить байдужим.

Sex Stand up – напевно, найвідвертіше шоу подібного формату. Тут немає цензури та стоп-слів – все максимально життєво та знайомо кожному з нас. Для вас виступлять: Настя Дєрская, Макс Вишинський, Сергій Чирков, Анна Кочеруга та Лєна Соколова.

Де: Київ, Арт-бар АRKA 12 (вулиця Кожум’яцька, 12)

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Коли: 20 липня о 19:30

Джаз для дорослих

20 липня джазмен та радіоведучий Олексій Коган запрошує всіх на черговий вечір джазу у рамках концертів “Джаз для дорослих”. Джазову музику розуміють далеко не всі, але познайомитися з нею ближче має кожен. Саме після подібних зустрічей, одна з яких відбудеться цієї п’ятниці в Caribbean Club, ви зможете побудувати з джазом гармонійні “дорослі” відносини. Ті, хто вже був присутній на цих концертах, переконують, що саме тут народжується любов до джазу.

Цього вечора ви матимете змогу не тільки почути музику від кращих джазових музикантів, але і поринути в особливу атмосферу, створену Олексієм Коганом. Він доповнить композиції власними розповідями про його стосунки з джазом. Має бути душевно.

Де: Київ, Caribbean Club (вулиця С.Петлюри,4)

Коли: 20 липня о 20:00

Мотофестиваль “Heady Wind”

Наприкінці робочого тижня парк “Київська Русь” підготував для киян та гостей столиці надзвичайно насичену дводенну програму. В п’ятницю, 20 липня, о 10:00 на території Древнього Києва стартує мотофестиваль “Heady Wind”. Тут зустрінуться байкери з усіх куточків України та зарубіжжя. Проте організатори запрошують на захід не тільки любителів мотоциклів.

Парк традиційно пропонує всім гостям стати частиною історії – прогулятися старовинними вуличками, проїхатися верхи на коні з княжої конюшні, відвідати численні музеї Середньовіччя. А вже ввечері, 0 20:00, почнеться програма, яка триватиме до пізньої ночі. Святковий настрій створять східні танці, святковий байкерський торт та виступи музичних колективів -Тінь Сонця, Троя та інші.

Де: парк “Київська Русь”, с. Копачів, Обухівський район, Київська область

Коли: 20-21 липня о 10:00

Олег Винник концерт 2018 (тур Олега Винника) афиша тура Олега Винника

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що замість легендарної групи українцям підсунули "двійника".