Зірки в гороскопі на сьогодні, 20 липня, кажуть, що на небі зростаючий Місяць у Скорпіоні. Сьогодні вам буде здаватися, що удача ходить слідом за всіма, крім вас.

Та не варто сумувати - ви зможете знайти вихід з будь-якої ситуації і обіграти все кращим чином для себе. Не нехтуйте дружбою, зараз нелегко її знайти і зберегти.

Детальний гороскоп на п'ятницю 20 липня для кожного знаку Зодіаку.

ОВЕН

Гороскоп на 20 липня для Овнів каже, що весь тиждень ви багато працювали, але сьогодні не вдасться завершити всі справи і зі спокійною душею відправитися на вихідні. Не переживайте, підтримка команди вам гарантована. Чарівність і розсудливість привертають до вас людей, тому залишайтеся самі собою.

ТЕЛЕЦЬ

Зірки попереджають Тельців, що 20 липня ви зустрінете абсолютно звичайну людину, яка зуміє перевернути ваше життя. Новий знайомий змусить вас по-новому подивитися на багато речей. Можливі несподівані сюрпризи, які можуть виявитися як приємними, так і не дуже.


БЛИЗНЮКИ

Гороскоп на 20 липня для Близнюків говорить, що старий друг може піднести вам неприємний сюрприз. Доведеться по-іному пдивитись на ваше ставлення до деяких ситуацій, тому що відкриється несподівана правда. А ось людина, в якій ви сумнівалися, прийде на допомогу саме тоді, коли потрібно. Увечері вирушайте на вечірку.

РАК

Зірки попереджають Раків, що 20 липня ви можете опинитися в ситуації, коли отримаєте відразу все, що вас дратувало довгий час. Вибух емоцій не змусить себе довго чекати, але, на жаль, партнери і колеги не захочуть піти на поступки. Розслабитися після важкого дня допоможе йога і хороше вино.

ЛЕВ

Астрологічний прогноз для Львів на 20 липня каже, що в цей день можете розраховувати на вдалий життєвий поворот, який потягне за собою особисте зростання, вдосконалення та розвиток. Зірки обіцяють, що навіть рутинна робота гарантовано принесе Левам успіх і визнання.

ДІВА

Зірки на 20 липня кажуть Дівам, що вам доведеться самостійно кувати своє щастя. Активність і гнучкий розум будуть вашими вірними союзниками у зростанні, а чарівність і артистизм допоможе привернути до себе цінних інвесторів. Будьте відкритими і товариськими, саме ця риса характеру допомагає вам просуватися вперед.

ТЕРЕЗИ

Гороскоп для Терезів на 20 липня каже, що вдасться відчути за собою міцну стіну в особі близьких людей і від цього ви станете більш впевненими в собі. Цей день подарує вам нові перспективи, але для виконання нової роботи доведеться отримати додаткові навички і знання. Їжте горіхи, вони корисні для роботи мозку.


СКОРПІОН

Місяць на 20 липня попереджає Скорпіонів, що ваш артистизм і правильний приціл допоможуть вам отримати бажане. Точно розрахувавши всі дії і передбачивши можливі кроки начальства, можете ненав'язливо натякнути на підвищення. Ніхто не наважиться вам відмовити після всього, що ви зробили.

СТРІЛЕЦЬ

Зодіак говорить Стрільцям, що 20 липня вам, можливо, доведеться спілкуватися з іноземцями по роботі. Це може вимагати більше часу і коштів, ніж ви припускаєте, тому слід заздалегідь все обміркувати і прорахувати. Не забувайте прислів'я: час - гроші!

КОЗЕРІГ

Гороскоп для Козерогів каже, що 20 липня ви вирішите розширити свою справу і додати собі обов'язків. Доведеться проводити складні заходи, пов'язані з ремонтом або переїздом, але ви впораєтеся без труднощів. Багато чого буде залежати від коханої людини, яка вас підтримає.


ВОДОЛІЙ

Гороскоп для Водоліїв на 20 липня каже, що вам потрібно прислухатися до порад друзів, якщо не можете знайти відповідь на питання, яке вас хвилює. Можливо, з'явиться бажання перейти на іншу роботу або вкласти гроші в ризиковану справу. Від штурму кар'єрних висот в п'ятницю краще відмовитися. Приведіть себе в порядок.

РИБИ

Астропрогноз на 20 липня для Риб каже, що можуть з'явитися хороші можливості і перспективи, які вимагають нових знань і великої роботи над собою. Не виключені пропозиції, пов'язані з іноземними компаніями. Не давайте відповідь відразу, добре зважте всі "за" і "проти".

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція "Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще