Днями стало відомо, що месенджер Facebook частково об'єднається з Instagram. Тобто користувачі Facebook Messenger побачать у своїх контактах друзів з Instagram. Про це повідомляє TechCrunch.

Майбутнє нововведення на даний момент вже тестується серед обмеженого числа користувачів, проте вже сприймається в штики тими, хто має велике число підписників в Instagram.

Невелика кількість користувачів тестують нову функцію. Завдяки їй власник акаунтів Instagram і Facebook зможе об'єднати список контактів із двох соціальних мереж. Користувач отримає можливість писати своїм фоловерам, адже Facebook Messenger запропонує йому їх адреси.

Деяка частина користувачів вже налаштована досить скептично і навіть сильно розкритикувала майбутнє нововведення. Вони впевнені, що контактна книга користувачів Facebook Messenger, які мають величезну кількість фоловерів в Instagram, буде перевантажена.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Крім того, мало кому сподобається, коли Facebook легким помахом руки відкриє можливість для незнайомих людей писати кому завгодно.

Дивіться: Facebook повинно бути соромно за витік особистих даних

Як повідомляв раніше портал "Знай. ua" Fujifilm анонсувала XF10, нову компактну камеру з фіксованою оптикою, яка стане наступником X70 2016 року. XF10 отримала дозвіл до 24 мегапікселів і здатний знімати відео у форматі 4K. Крім сенсорного екрану, XF10 також тепер отримав джойстик вибору точки фокусування.

Нагадаємо, Марк Цукерберг заявив, що Facebook почав усувати дезінформацію, яка сприяє насильству. "Існують певні форми дезінформації, які сприяли фізичному збитку, і ми вносимо зміни в політику, які дозволять нам прибрати цей тип вмісту", - йдеться в заяві компанії. "Ми почнемо реалізацію політики в найближчі місяці".