Наталі Домер розповіла про фінал культового шоу, прем'єра якого запланована на 2019 рік. Зірка серіалу "Гра престолів" Наталі Домер знає, як завершиться шоу. Про це 36-річна актриса розповіла в одному з останніх інтерв'ю. Само собою, подробиць фіналу серіалу вона не розкрила.

За словами британської актриси, їй насправді відомо про кінцівку фінального сезону. Однак вона не в курсі, яким саме чином творці серіалу приведуть сюжет з точки А в точку Б. Домер підкреслила, що вона знає, де знаходиться точка Б, однак сказати, як закрутиться сюжет, вона не може.

Нагадаємо, прем'єра восьмого і фінального сезону "Гри престолів" запланована на 2019 рік.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що у "Гри престолів" з'явиться 4 пріквела. Автор книги "Пісня льоду і полум'я" Джордж Мартін заявив, що у серіалу "Гра престолів" буде 4 пріквела. Зйомки першого пріквела почнуться в жовтні 2018 року в Белфасті (Північна Ірландія). У серіалі розкажуть про події, які відбувалися за тисячі років до "Гри престолів".

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Проект HBO називається "Імперія попелу". У центрі сюжету – зліт і падіння імперії Валірія, чиї землі були загублені Роком (вулканічним виверженням). Валірія схожа з Римською імперією. Дія в основному буде розвиватися в портовому місті Соторіос, що нагадує Карфаген і Константинополь. Також повідомляється, що однією з головних героїнь може стати темношкіра блондинка, літаюча на драконі.

Ми також писали, що серіал "Гра престолів" встановив світовий рекорд. 13 липня в Лос-Анджелесі оголосили номінантів ювілейній 70-ї премії "Еммі". За заповітні статуетки поборються серіали "Розповідь служниці", "Гра престолів", "Світ Дикого Заходу" та інші популярні шоу.

Так, відомий серіал "Гра престолів", зйомки восьмого сезону якого днями завершилися, отримав 22 номінації на премію "Еммі". Також по 21 номінації отримали серіал "Світ Дикого Заходу" і шоу "Saturday Night Live".