Президент США Дональд Трамп через свого помічника з національної безпеки Джона Болтона запросив президента РФ Путіна в Вашингтон. Про це стало відомо від прес-секретаря Трампа.

В офіційному акаунті Twitter прес-секретар лідера Америки Сандра Сандерс написала про запрошення Трампом Путіна. Вона також зазначила, що обговорення майбутнього візиту вже почалося.

Імовірно, зустріч відбудеться вже восени.

Як повідомляв раніше портал "Знай. ua" znaj.ua Україна зажадала роз'яснень від Вашингтона щодо "нових пропозицій" щодо врегулювання конфлікту на Донбасі і в аннексированном Криму. Їх нібито обговорювалися на зустрічі президентів США і Росії Дональда Трампа і Володимира Путіна в Гельсінкі.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

"Україна запросила офіційних роз'яснень у Вашингтона про нібито обговоренні на американо-російської зустрічі в Гельсінкі нових пропозицій по врегулюванню ситуації в південно-східних регіонах України, про що заявив президент Росії у своєму інтерв'ю російським ЗМІ", - повідомляє агенство.

За його словами, Київ запропонував Вашингтону офіційно спростувати цей факт, якщо подібна інформація не підтвердиться.

Нагадаємо, користувачів мережі дуже повеселило фото взуття президента Російської Федерації Володимира Путіна на зустрічі з президентом США Дональдом Трампом.

Фото розмістили на сторінці "Sandro-Слава Україні" в Twitter.

Також Президент США Дональд Трамп пояснив свої слова про довіру президенту Росії Володимиру Путіну, які викликали серйозний резонанс у Сполучених Штатах, тим, що він обмовився, і насправді цілком довіряє висновками американської розвідки.