Нарешті визначилися переможці одного з найпопулярніших конкурсів художніх фотографій iPhone Photography Awards. Цього року між собою конкурували фотографи з 140 країн світу, найкращі роботи були опубліковані на сайті премії.

Цікаво, що одним з переможців став українець Руслан Забулонов, а володарем головної премії став фотограф з Бангладешу Яшім Салам, якому пощастило зобразити натовп дітей-переселенців.

Головний приз отримав фотограф з Венесуели Роналдо Шемідт за фотографію палаючого протестуючого.

Photography Awards: суть конкурсу

В даний час, на своєму п'ятому році існування, надзвичайно успішний Національний конкурс National Awards охоплює понад 60 країн по всьому світу, від Австралії до Аргентини, від Росії до В'єтнаму, і є унікальним за своїми масштабами і досягнень.

Популярні новини зараз
Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

На експертну колегію суддів покладено завдання виявлення і нагородження одного кращого знімка, зробленого фотографом з кожної країни, яка бере участь в National Awards. Фотографії, подані в будь-яку з десяти категорій Відкритого конкурсу Sony World Photography Awards, автоматично приймаються до розгляду в національний конкурс.

Переможці National Awards отримують ціфоровое фотообладнання Sony для цифрової обробки зображень, яке допоможе їм в подальших фотографічних дослідженнях. Крім того, частина переможців відправляться в Лондон для участі в церемонії Sony World Photography Awards, а їх роботи будуть виставлені в престижному Somerset House.

Дивіться: 2018 Sony World Photography Awards: Open category entries

Нагадаємо, відомий український доброволець, командир Медичного батальйону "Госпітальєри",Яна Зінкевич опублікувала в мережі нові знімки неймовірної краси.

Як повідомляв Знай.ua, в одному з супермаркетів Португалії охоронець випадково зафільмував привида. Містична фігура прокаталась на ескалаторі.

Також Знай.ua писав, чоловік випадково зняв ефектні фото сусідки на камеру. На відео він демонструє неймовірні можливості зума свого об'єктива, а заодно підглядає за симпатичною сусідкою в будинку навпроти, яка тільки що вийшла з душу. Спочатку всі захопилися неймовірним зумом, який, напевно, міг розглянути і поверхню Місяця.