Ольга Серябкіна солістка групи SEREBRO знову епатувала на сцені, глядачам вдалося розгледіти практично всі її принади.

Так, під час концерту Music Mega Party де Ольга виступала разом з іншими солістками музичного колективу SEREBRO, її груди ледь не випали прямо на голови захоплених фанів, які стояли біля сцени. Всьому виною занадто вузький топ, який просто не міг стримати великі груди Серябкиної.

Під час виступу співачка постійно рухалася, прогиналася, міняла пози і фотографувалася з шанувальниками. Але, в один з таких моментів, коли Ольга нагнулася, щоб віддати телефон вдячному фанату, її груди майже опинилася в кадрі, ледве втримавшись в червоному топі знаменитості.

Багато телеглядачів під час трансляції концерту помітили дану помилку і почали завантажувати в соцмережі знімки, на яких принади Серябкіної так і просяться на волю.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Зазначимо, невеликий відрізок виступу групи SEREBRO Ольга Серябкіна опублікувала у своєму Instagram-акаунті, де її фанати продовжили палкі обговорення концерту.

Нагадаємо, Ольга Серябкіна влаштувала фотосесію у відвертому купальнику на пляжі в Сен-Тропе і вразила своїх шанувальників.

"Ми у Сен-Тропе. А куди б ви мріяли відправитися прямо зараз?" - йдеться в описі до знімка.

Фанати неоднозначно відреагували на фотографії. Хтось розкритикував Серябкину за надто відверте вбрання, назвавши його "асексуальним". Інші, навпаки, відзначили відмінну фігуру артистки і екстравагантну модель купальника, яка ідеально підкреслює її бюст.

Не обійшлося і без саркастичних коментарів. Так, шанувальники жартували, що на купальник не вистачило тканини, і радили співачці магазини з "нормальним" одягом.

Як повідомляв портал "Знай.uа", супермодель Белла Хадід, в черговий раз порадувала передплатників своєї потрясній фігурою і ідеальним почуттям стилю.

Зірка демонструє на знімку яскравий синій костюм в геометричний принт, який складається з подовженого піджака класичного крою і штани-кльош із завищеною талією. За піджаком у дівчини укорочений білий топ. Образ доповнили туфлі-лодочки на високому каблуці в тон наряду.

Також портал "Знай.uа" повідомляв, українська співачка, солістка епатажної групи Serebro Ольга Серябкіна поділилася з шанувальниками подробицями особистого життя.

Відповідний пост дівчина оприлюднила в соціальній мережі instagram. Як відомо, виконавиця - досить яскрава особистість і звикла самостійно завойовувати увагу публіки. І цей раз не виняток.