Відома ковбойський мелодрама "Горбата гора" повинна була бути зовсім з іншим складом акторів. Режисер Гас Ван Сент, який повинен був виступити режисером фільму "Горбата гора", розповів про провал з кастингом на головні ролі. За словами кінематографіста, через це він не зняв свою версію фільму, пише видання IndieWire.

Він планував на головні ролі взяти Леонардо Ді Капріо і Бреда Пітта. Однак на таку пропозицію обидва актора відповіли відмовою. Пізніше ситуація повторилася з Меттом Деймоном і Райаном Філліппом.

Ван Сент підкреслив, що свідомо хотів взяти на головні ролі саме відомих акторів.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників
Показати ще

"Ніхто не погоджувався на це. Коли я працював над фільмом, я відчував, що йому необхідні відомі артисти. Але нічого не виходило", – зізнався він.

Фільм "Горбата гора" вийшов на екрани в 2005 році. Стрічка заснована на однойменному оповіданні Енні Пру. Режисером картини виступив Енг Лі, а в головних ролях знялися Хіт Леджер і Джейк Джилленхол.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", західні ЗМІ повідомляють, що вічний холостяк Леонардо Дікапріо збирається одружитися на 21-річної Камілі Морроне.

Так, видання Daily Mail пише про те, що напередодні 43-річний актор разом зі своєю коханою, а також з її матір'ю і вітчимом Аль Пачіно, разом повечеряли у ресторані в Беверлі Хіллз – як повідомляється, це була святкова вечеря на честь заручин пари.

Нагадаємо, Лео і Каміла зустрічаються вже більше ніж півроку – вперше закохані були помічені разом в кінці 2017 року.

Нагадаємо, американський актор Джейк Джилленхол зіграв у фільмі "Сильніше" про вибухи на Бостонському марафоні в 2013 році.

36-річний актор виконав роль Джеффа Баумана, який брав участь у тому марафоні і був на самому фініші, коли пролунали вибухи. Після цього теракту він втратив обидві ноги. У фільмі висвітлюється процес адаптації Баумана до нового життя, його розпач і співробітництво з поліцією в той час, коли всі навколо вважають його героєм.

Світова прем'єра фільму "Сильніше" відбудеться 22 вересня цього року. В мережі опублікували трейлер фільму.