На озері Тейбл-Рок (Міссурі, США) перекинувся і затонув туристичний човен, внаслідок чого загинули щонайменше 11 осіб.

Аварія туристичного катера

За даними місцевої влади, серед загиблих є діти, ще сім людей отримали поранення. П'ятеро досі вважаються зниклими без вісті після аварії туристичного катера, на борту якого був 31 чоловік.

Інцидент стався в четвер близько 7 години вечора за місцевим часом під час сильного шторму на озері Тейбл-Рок недалеко від Бренсона, пояснив шериф округу Каунті Дуг Радер.

"Я вважаю, що причиною стала погода", - прокоментував він.

Дивіться: 33 туристи загинули внаслідок кораблетрощі на півдні Таїланду

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році
Показати ще

Нагадаємо, 65-річний український турист Василь Вовчук на Кіпрі помер при нез'ясованих обставинах. Чоловік втратив свідомість, коли виходив з моря на пляжі Пантаху (курорт Айя-Напа на південно-східній частині острова). Точна причина смерті на даний момент не повідомляється.

Як повідомляв Знай.ua, український транспортний літак Ан-26 здійснив вимушену посадку на півночі Єгипту. Повітряне судно приземлилося приблизно в 50 кілометрах від міста Ель-Аламейн. За попередніми даними, причина вимушеної посадки стала технічна несправність. На борту на момент аварії перебувало шість членів екіпажу. Усі вони живі. Подробиці інциденту з'ясовуються.

Також Знай.ua писав, помер 57-річний Андрій Сова із Запоріжжя, який пробув тиждень у комі після побиття російським туристом в Туреччині. Як повідомлялося раніше, на нього напали на території готелю 7 липня, з тих пір він пролежав у комі.