Легендарний український співак і шоумен Андрій Данилко, якого мільйони знають під псевдонімом Вєрка Сердючка, не проти ідеї, що можна податися у політику та висунути свою кандидатуру на головний пост країни.

"Я нічого в цьому страшного не бачу, якщо я буду третім. Бог любить трійцю. Було б добре", — заявив артист.

Більш того, співак також згадав, що його доволі часто критикують за незнання української мови. Про це повідомляє портал "Політека".

"Але ви ж не професіонал, мову не знаєте" — кажуть. Я мову знаю, у мене немає досвіду спілкування. Мені здається, людям не вистачає і завжди не вистачатиме звичайних речей, звичайних якостей. Я на Славіка дивлюся. Дай йому Бог здоров'я. Але ці руки", — підкреслив він.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Користувачі соцмереж миттю відреагували на цю звістку і проявили трохи творчості.

Андрій Данилко розповів про долю Сердючки після прощального туру і поділився планами на майбутнє. Звістка про те, що Андрій Данилко, відомий під сценічним псевдонімом Вєрка Сердючка, прощається з естрадою, сколихнула громадськість.

Шанувальники були розчаровані, злостивці – навпаки раділи, мовляв скільки можна. Деякі були впевнені, що це черговий піар-фінт "спекотної полтавської провідниці". Андрій вирішив розповісти про свої плани на майбутнє, щоб розвіяти всі домисли і припущення. За словами Данилка, частка правди в тому, що починається прощальний тур зірки, є. Команда Сердючки задумала своєрідний "тур подяки".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що список кандидатів у президенти України на наступних виборах поповниться ще одним дуже відомим прізвищем. Український шоумен, продюсер і співак Андрій Данилко, який прославився своїм сценічним образом – Вєркою Сердючкою, виявив бажання спробувати себе в абсолютно новій ролі.

Як повідомляв портал "Знай.uа" відомий український артист Андрій Данилко, який завоював популярність завдяки образу колоритної Вєрки Сердючки, розповів, що деякі забезпечені росіяни часто запрошують його виступати на закритих заходах за кордоном - до Парижу або Швейцарії.