Всесвітньо відома світська левиця Кім Кардашьян, яка прославилася пишними формами і зйомками в реаліті-шоу, дуже зворушливо привітала особистого візажиста Храш Ачемян в Instagram. Для привітання знаменитість обрала пікантне фото, на якому дівчата в бікіні катаються на машинці для гольфу, демонструючи пишні форми.

"З днем народження @styledbyhrush! Ось справжнє визначення Ride or Die! Краща тусовщиця і натиратель кокосового маслечка, лол. Впевнена, сьогодні ти десь тверкаєш! Люблю!", - трепетно підписала спільний знімок Кім. Лише за 18 годин відвертий кадр набрав майже 2,5 млн. лайків, а фанати Кардашьян приєдналися до привітань і зазначили, що дівчата виглядають просто розкішно.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Кім Кардашьян порадувала фанатів відмінною новиною в Instagram. Зовсім нещодавно у знаменитості з'явилися нові аромати KIMOJI, зроблені у формі персика, вишеньки і хмарки з текстом зі спеціальних емоджі від сімейства Кардашьян. Так, Кім показала свої апетитні форми, рекламуючи продукцію власного бренду.