Батько новоспеченої герцогині, дружини британського принца Гаррі Меган Маркл прагне відновити стосунки з донькою та спілкуватися з нею, як раніше. Втім, як стверджує зведена сестра, Меган навпаки його відштовхує від себе.

Після низки скандальних інтерв’ю, Томас Маркл зробив чергову гучну заяву, - пише Daily Mail.

Томас Маркл в недавньому коментарі розповів, що його не бентежить той факт, що герцогу і герцогині Сассекським абсолютно не подобаються платні інтерв'ю, які вона дає різним ЗМІ.

Томас пояснив, що він не перестане спілкуватися із засобами масової інформації, поки йому не дозволять бути частиною життя Меган.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Я мовчав цілий рік, і преса" діставала "мене кожен день, кажучи, що я відлюдник, який переховується в Мексиці, тому я розповів свою історію", - заявив він.

"Мабуть, це інтерв'ю змусило королівську сім'ю" перейти в режим мовчання "... тому я дав ще одне інтерв'ю, щоб порушити цю мовчанку. Все, що їм потрібно зробити, це поговорити зі мною", - пояснив чоловік.

Нагадаємо, Томас Маркл не розмовляє зі своєю донькою – герцогинею Сассекською вже клька місяців. Він також на приїхав на її весілля з принцем Гаррі, яке Британія відгуляла 19 травня.

Дивіться: Що думає батько Меган про її шлюб та нове житя

Як повідомляв Знай.ua, батько Меган Маркл ніяк не може залишити стосунки своєї дочки в спокої. На цей раз він дав дуже скандальне інтерв'ю популярному виданню, в якому впевнений, що його дочка виглядає заляканою поруч з принцом Гаррі. Він вважає, що колишня актриса принесла себе в жертву королівській сім'ї.

Також Знай.ua писав, що 53-річна зведена сестра герцогині Сассекської Меган Маркл Саманта знову почала закидати її образами. Саманта Маркл, схоже, намагається вичавити максимум з родинних зв'язків з герцогинею. Зараз вона пише книгу про те, як живе в тіні Меган і називає її "черствою жінкою". Вона також зазначає, що такою Меган зробив саме принц Гаррі.