На Житомирській трасі сталась моторошна аварія з автобусом, рятувальники дістають все більше тіл пасажирів.

Про це повідомляє "1.zt.ua".

За попередньою інформацією, переповнений автобус зіткнувся з великогабаритною вантажівкою.

Інцидент трапився під Житомиром 20 липня близько 10.40 на 127 км автодороги Київ – Чоп, поблизу с.Глибочиці.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

На місці події продовжують працювати поліцейські, рятувальники та медики. Обставини нині з’ясовуються.

За попередніми відомостями, водій маршрутного автобусу (вірогідно, сполученням Київ – Рівне), рухаючись у напрямку м. Житомира, скоїв зіткнення з вантажівкою "DAF" з напівпричепом.

Наразі відомо, що жертв в результаті аварії, багато. Поліція налічує 10 загиблих. Ще стільки ж людей з травмами звернулись за допомогою до медиків.

На місці події продовжують працювати слідчо-оперативні групи Головного управління Нацполіції в області та Житомирського відділення поліції, патрульні, рятувальники та медики.

Усі обставини фатальної пригоди з’ясовуються.

В мережі з'явились моторошні перші кадри з місця події.

Нагадаємо, а Одеській трасі під ранок,20 липня,сталась моторошна аварія з автобусом, який влетів у припарковану на збіччі вантажівку. Постраждало багато людей, яких розвезли по лікарнях. Також відомо, що п’ятеро пасажирів загинули на місці. Ще 12 доставили до лікарні.

Аварія на трасі Київ-Одеса

Як повідомляв Знай.ua, в українській столиці на зупинці навпроти ТРЦ Skymall легковик врізався у маршрутний автобус. Відомо, що постраждали пасажири маршрутки.

Дивіться: ДТП з пяним чиновником. Новий резонанс в суспільстві

Про це стало відомо завдяки повідомленням очевидців у соціальних мережах.

Так, маршрутний автобус №150 стояв на зупинці громадського транспорту, а водія Volkswagen, за свідченнями свідків, засліпило сонце. Він на великій швидкості в'їхав в задню частину автобуса.

Також Знай.ua писав, що у вівторок, 17 липня, сталась страшна аварія на автошляху із Куп'янська в Харків.

"Volkswagen і швидка із хворим, якого везли в лікарню, на швидкості зіткнулись лоб в лоб. Швидка вилетіла з траси. Volkswagen розірвало. Багато загиблих", - розповіли в поліції.