У анексованому Росією Криму пройшла потужна злива з градом, яка затопила вулиці.Про це повідомляють у соцмережах, публікуючи фото і відео.

Так, негода накрила і Сімферополь і Севастополь. Дощ був настільки сильний, що машини затопило майже повністю. І проїхати по затоплених вулицях було практично неможливо. Судячи з фото, град був досить пристойного розміру.

Так, у місті через шалену зливу затопило частину вулиць, зокрема і місцевий вокзал, який опинився "під водою" через те, що зливостоки не справлялися з потоками води.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Окрім того, негода у Сімферополі супроводжувалася величезним град розміром у декілька сантиметрів.

Як видно на фото, вода на вулицях окупованого міста сягала до колін перехожим, а автівки до половини були затоплені.

Крім того, 17 липня в анексованому Криму оголошено штормове попередження.

Як раніше передавав портал "Знай.ua", під вечір, 18 липня, у Києві пройшла потужна злива з грозою. Лило як з відра. Саме тому зараз вулиці – це суцільні калюжі. На дорогах утворилися затори, людям ніяк не пройти із-за величезних калюж. А в одній з них, на вулиці Татарській, "потонув" автомобіль.

У Києві після потужної зливи, яка пройшла ввечері, 18 липня, сильно затопило проспект Перемоги в районі Повітрофлотського шляхопроводу. Як передає кореспондент Місто Київ, дощовою водою виявилися підтоплені не лише тротуари, а й літні тераси кафе і ресторанів. Пішоходам доводилося або "пливти" дворами, або ж ходити по воді, яка доходила мало не до коліна.

Нагадаємо, у вівторок, 17 липня, на деякі райони Києва впала потужна злива, через яку був ускладнений рух транспорту.

Пробираючись через потоп деякі автомобілісти навіть втратили свої номери.Відповідний знімок оприлюднив "Київ оперативний" у Facebook.

Користувачі масово почали публікувати в соцмережах фотографії, де видно, що в Києві пройшлась аномальна злива, залившись вулиці по коліна.

"На Ревуцького пройшов дощик", – сказано в описі під відео "Київ оперативний".

Потужна злива не пошкодував і вулицю поруч з метро "Вирлиця".