Колишній лідерці південнокорейського народу Пак Кин-Хе, яку вже кинули за ґрати за корупцію та розтрату державних коштів, схоже на волі більше не бути. До вже наявного тюремного терміну в 24 роки додали ще 8.

Про це інформує ВВС.

Таке рішення виніс суд у Сеулі – столиці Південної Кореї.

Пак отримала ще 6 років за незаконне використання ресурсів розвідного агентства країни, та ще 2 роки за втручання у вибори.

Пак, яка є першою жінкою на посаді президента Південної Кореї, бойкотує слухання у її справі, наполягаючи на своїй невинуватості.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Вона наголошує на політичній вмотивованості усього процесу.

Нагадаємо, у квітні цього року 66-річну Пак Кин-Хе визнали винною в корупції та зловживанні владою та засудили до 24 років ув'язнення.

Як повідомляв Знай.ua, 26 травня, відбулася зустріч президента Південної Кореї Мун Чже Іна а лідера Північної Кореї Кім Чен Ина. Переговори відбулися в демілітаризованій зоні на міжкорейському кордоні.

За даними, розповсюдженими президентським палацом Південної Кореї, зустріч зайняла дві години, про її проведення заздалегідь не повідомлялося.

Також Знай.ua писав, що Північна Корея повернулася до єдиного часу з Південною Кореєю. КНДР, згідно з указом Президіуму Верховних народних зборів, синхронізувала свій час із південнокорейським і перевела годинники на 30 хвилин вперед у ніч на 5 травня, яке вже настало в країні.

"Відновлення часу - це перший практичний крок, зроблений після історичної третьої зустрічі між КНДР і Південною Кореєю на вищому рівні задля прискорення процесу єдності Півночі і Півдня та перетворення їхніх розбіжностей у спільні речі", - мовиться у повідомленні північнокорейського агентства.