Жителі української столиці обурені появою нових ігрових автоматів "Космолот", які розміщують на станціях міського метрополітену. Відомо, що один з них вдалося зафіксувати на станції "Либідська".

Кияни висловили своє невдоволення через те, що ігрова індустрія заполонила не тільки вулиці столиці, де стоїть безліч кіосків з автоматами, які для прикриття називають салонами лото, але і київську підземку. Фотодоказ цього розмістив Максим Булка на своїй сторінці в Facebook.

"Кажуть, що такі "Космолоти" — досить часте явище, хоча я вперше зіткнувся з цим. Саме цей пристрій стоїть у підземному переході станції метро "Либідська". Зацініть цей кайф", — написав він.

Його публікацією поділилися і на сторінці спільноти "Нецікавий Київ", де також обурилися величезною кількістю ігрових автоматів в столиці, які ставлять практично на кожному кроці. "Просто місту дуже не вистачає національних лотерей, тому треба ще", — з сарказмом відзначили модератори в пості.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Космолот" — це нова віртуальна лотерея від УНЛ, що утворює мережу гральних залів і терміналів, яка розігрує призові квитки.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в штаті Новий Південний Уельс, 59-річний Карло Массет з Сіднея, двічі виграв у лотерею за один тиждень. Сумарний виграш чоловіка склав 2,5 мільйона австралійських доларів (понад 1,8 млн американських доларів, - ред.). Про таке неймовірне везіння повідомило видання 9news. Після двох фантастичних перемог, чоловік вирішив перевірити удачу ще раз. Як виявилося, третій квиток приніс Карлу 48 тис австралійських доларів.

Як повідомляв портал "Знай.uа" більшість опитаних виступають за жорсткий контроль і високу ціну ліцензії для операторів лотерей. 77% респондентів виступають за жорсткий контроль операторів лотерей з боку держави. 67% опитаних вважають, що оператори зобов'язані платити високу ціну за державну ліцензію, що дає право проводити лотереї. Також більшість опитаних (67%) вважають, що оператором лотерей можуть бути тільки ті компанії, які мають багаторічний досвід роботи на ринку і гарну репутацію.