Заступник голови Української республіканської партії, екс-депутат Львівської обласної ради Ростислав Новоженець заявив, що Ісус Христос був українцем.

Політик стверджує, що на хресті Ісус перейшов на галицький говір. Крім того, Новоженець вважає, що, згідно з "українським літочисленням", на дворі нині 7526-й рік.

Представник Української республіканської партії переконаний, що немає жодного доказу, яке спростовувало б українське походження Ісуса Христа.

"Як відомо, на хресті під час мук завжди згадують рідну мову. Він говорили фактично говіркою лемків. Про це потрібно пам'ятати. Ми повинні вірити, що Ісус Христос — прадавній українець", — пояснив свою точку зору львів'янин.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

Також українські дисиденти захищали теза про народження Ісуса на землях Запорізької Січі, яку вони зараховували до уламку Атлантиди. Отримавши статус "доброго козака" (невідомо, чи належав він на Січі до новачків, що називався "Мотлох"), він відправився чомусь в Палестину, що в той час саме по собі було справжнім подвигом. Можливо, козак Ісус встиг опанувати на Січі мистецтво "бойового гопака" і не боявся різних мерзотників. У Палестині він просвічував тубільців, зокрема, закликаючи не відмовлятися від споживання свинини.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", за попередніми даними, житель Тускалуси в штаті Алабама зміг зняти неймовірні кадри, які показують людину, що йде по хмарах. Відео відразу ж поширилося в мережі як вірусне, набираючи нелічені кількості переглядів. Ще б: є підозра, що по хмарах бродить сам Ісус!

Нагадаємо, британський дослідник надав докази, які свідчать про те, що син Божий був одним з перших в історії людства, хто виявив медичні властивості "травички".

Історик марихуани і журналіст Девід Бейненсток переконаний, що саме конопляне масло стоїть за біблійними чудесами Ісуса Христа.

В інтерв'ю для таблоїду Daily Star він сказав: "Історичні записи доводять, що конопля була широко доступна в ті часи. Тодішні люди повинні були знати, як її вирощувати і використовувати в медичних цілях. Немає нічого дивного в конопляній олії, яка використовується сьогодні і була доступною людям в часи Ісуса. Вся справа в концентрації конопель в маслі і проникненні його в організм через шкіру", - переконаний Бейненсток.

Американський рабин і дослідник Арі Каплан зазначив, що насправді вираз "Keneh bosem", яке перекладають як "масло для помазання", за певними традиціями перекладається як "коноплі"