За збут наркотиків на території військового госпіталю солдатів строкової служби засуджений на рік дисциплінарного батальйону.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє прес-секретар Генеральної прокуратури України Андрій Лисенко.

"Вироком Козелецького районного суду Чернігівської області наркоторговця у погонах засуджено до 1 року утримання в дисциплінарному батальйоні з конфіскацією майна ", – написав Лисенко.

Він заявив, що солдата затримали 16 травня 2018 в ході контролю за вчиненням злочину у формі оперативної закупівлі, при повторному збуті наркотичної речовини військовою прокуратурою Деснянського гарнізону Центрального регіону України.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

"Затримання проводилося під час збуту зловмисником психотропної речовини – амфетаміну цивільній особі на території 9 військового госпіталю (смт. Десна)", – зазначив Лисенко.

Нагадаємо, в Києві помітили жінку, яка пропонує дітям наркотики під приводом прохання про допомогу.

Про це пише в групі Los Solomas в Facebook Наталія Кіндрат. Як повідомляється, 17 липня до двох її дочок підійшла невідома жінка і попросила скористатися телефоном.

"Вчора близько 17.00 на вулиці Ушинського (Солом'янський район. ― Ред.), напроти школи № 64, до моїх дівчаток (12 і 13 років) підійшла дівчина, попросила телефон, нібито їй потрібно скористатися інтернетом, щоб знайти її дитину. Одна дівчинка дала телефон, панночка там щось стала шукати, а потім показала їм картинку і запропонувала відійти або почекати когось", ― переповіла Кіндрат.

Як повідомляв Знай.ua, у Закарпатській області, 18 липня правоохоронцям вдалося провести небезпечну спецоперацію із затримання членів організованої групи наркоторговців. Так, під час затримання один з підозрюваних чинив опір, через що поліцейським довелося застосувати вогнепальну зброю. Про це повідомляють у Facebook прес-служба Нацполиции України.

За інформацією правоохоронних органів, учасники групи протягом тривалого часу займалися виготовленням і поставкою наркотичних засобів і психотропних речовин в особливо великих розмірах як на території регіону, так і за його межами.

Також Знай.ua писав, днями біля одного зі столичних торгових центрів в Оболонському районі столиці на збуті 100 грамів амфетаміну затримали 30-річного рядового патрульної поліції. Прокуратурою Києва затриманому оголошено про підозру у ч. 3 ст. 307 КК України. Санкція інкримінованої зловмиснику статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 9 до 12 років з конфіскацією майна.