Як повідомляє Український Гідрометцентр, 21-22 липня в Україні збережеться мінлива хмарність.

Вночі передають погоду без опадів, а вдень 21 липня в Карпатському регіоні, північних областях та східній частині місцями короткочасні дощі, і навіть грози. Вітер західний та північно-західний, 3-8 м/с.

Температура вночі 14-19°, на узбережжі морів до 23°; вдень 24-29°, у південних та східних областях подекуди 30-33°.

Синоптики настійно рекомендують жителям центральних областей не забувати вдома парасольки, адже вдень можливий короткочасний грозовий дощ, місцями град.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Нагадаємо, що раніше, 20 липня, синоптик Діденко також вельми поетично написала про те, що циклон продовжує крутитися неподалік від України, а атмосферні фронти, як хемингуэевские акули навколо човна Старого, кружляють, щоб забрати у нас велику рибу – сонце. Поки це все буде продовжуватися, над нашою "човном" будуть йти дощі.

Знай.uа нагадує, що раніше ми також описували погоду на тиждень.

Короткочасні дощі, місцями грози, лише у більшості південних областей без опадів. Вітер північно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі 12-17°, вдень 21-26°; у південних областях вночі 16-21°, вдень 25-30°.

У Києві – вночі місцями невеликий дощ, вдень короткочасний дощ, гроза; температура повітря вночі 15-17°, вдень 23-25°.

Тим часом, в курортному містечку Бердянськ Запорізької області недалеко від узбережжя Азовського моря пронісся страшний смерч.

Про це повідомляють ЗМІ, пислаючись на очевидців.

Природне явище спостерігали близько години дня.

Більш того доктор фізико-математичних наук, професор, заслужений метеоролог України Вазіра Мартазінова раніше зазначала, що з-за перепаду температури смерчі стануть звичайним явищем на півдні країни.

Нагадаємо, що нещодавно в Києві пройшла потужна злива з грозою. Лило як з відра. Саме тому зараз вулиці – це суцільні калюжі. На дорогах утворилися затори, людям ніяк не пройти із-за величезних калюж. А в одній з них, на вулиці Татарській, "потонув" автомобіль.