У п'ятницю, 20 липня, на Старообухівській трасі під Києвом сталася смертельна ДТП із займанням двох автомобілів. У результаті трагедії загинули троє осіб.

"Renault зачепило Geely і вилетіло боком на зустрічну в Hyundai Tucson. Від сильного удару обидва авто спалахнули", - повідомляє dtp.kiev.ua.

За попередніми даними, в результаті в Renault згоріли три людини: мати з дитиною і водій.

Видання зазначає, що вогонь, який охопив машину, був такої сили, що до авто не можна було навіть підійти. Автомобілі згоріли задовго до прибуття пожежників.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Раніше "Знай.ua" писав про те, що в українській столиці на зупинці навпроти ТРЦ Skymall легковик врізався у маршрутний автобус. Відомо, що постраждали пасажири маршрутки.

Про це стало відомо завдяки повідомленням очевидців у соціальних мережах.

Так, маршрутний автобус №150 стояв на зупинці громадського транспорту, а водія Volkswagen, за свідченнями свідків, засліпило сонце. Він на великій швидкості в'їхав в задню частину автобуса.

Госпіталізували двох пасажирів маршрутки - хлопця і дівчину. У хлопця - перелом ноги.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що під Чернівцями водій фури збив інспектора "Укртрансбезпеки" і досить далеко тягнув його на капоті. А в цей час потерпілий, лежачи на капоті, встиг подзвонити і попросити допомоги.

Відеозапис надзвичайної події опублікувала на своїй сторінці в Facebook Наталія Пінчук. Також вона прикріпила фото звернення потерпілого до поліції.

"Надійшло повідомлення від інспектора "Укртрансбезпеки" про те, що водій фури скоїв на нього наїзд і рухається з ним на капоті. Просить терміново вислати наряд поліції. Водій зупинятися не збирається і їде в напрямку Чернівців", - зафіксували правоохоронці.

Нагадуємо також про те, що у справі кривавої ДТП, яка сталася в Харкові восени 2017 року, раптово зник ключовий свідок. Ні в Харкові, ні де не можуть знайти лікаря-нарколога, яка оглядала головну обвинувачену Олену Зайцеву. Саме цей фахівець робив аналізи і має всі дані медичних експертиз в день кривавої аварії.

Крім того, інспектор Віталій Ольхов під час судового засідання у скандальній справі Зайцевої-Дронова заявив, що водії не могли запобігти страшній трагедії, через порушення ними правил дорожнього руху.