За два місяці до президентських виборів 2016 року у Дональда Трампа відбулася розмова про можливу виплату моделі Playboy Карен Макдугал, щоб вона мовчала про стосунки і секс з ним. Цю розмову таємно записав багаторічний особистий юрист Трампа Майкл Коен. А в цьому році ФБР проводило обшук у його кабінеті і видалило цей запис.

Про це пише The New York Times.

Міністерство юстицій США нині розслідує справу про Порушення федеральних законів про фінансування виборчої кампанії Трампа. В цьому ділі також розглядається причетність Коена до інциденту.

Колишній мер Нью-Йорка Руді Джуліані, який був особистим юристом Трампа, підтвердив, що запис існує. У розмові дійсно обговорюються виплати Карен Макдугал, яка стверджував, що Трамп мав романи з моделлю Playboy і порнозіркою, поки Меланія няньчилась з їхнім сином.

Популярні новини зараз
ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Карен і Дональд були у стосунках в 2006 році, незабаром після народження його молодшого сина.

У той же час Джуліані стверджує, що ці платежі не були зроблені, значить Трамп не вчинив нічого поганого.

Представник Трампа заперечують, що стосунки мали місце взагалі.

Перед виборами Карен Макдугал продала свою історію виданню The National Enquirer і отримала за це 150 000 доларів. Це признання тоді так і не було опубліковано.

Нагадаємо, президент США Дональд Трамп через свого помічника з національної безпеки Джона Болтона запросив президента РФ Путіна в Вашингтон. Про це стало відомо від прес-секретаря Трампа.

Як повідомляв Знай.ua, курйозне фото з Ангели Меркель просто підірвало інтернет.

Канцлера Німеччини сфотографували на фоні іграшок-ведмедів, які покладені в позу, що ніби імітує статевий акт. Знімок був зроблений під час візиту німецького лідера в дитячий сад католицької благодійної організації "Карітас" в Кельні.

Також Знай.ua писав, американські та британські ЗМІ написали, що тролі з Reddit спробували "обдурити" алгоритми Google і змусити їх виводити фотографії президента США Дональда Трампа за запитом "idiot" ("ідіот") в пошуку по картинках. І тепер на першій сторінці видачі Google за цим запитом дійсно фотографії Трампа — із статей про тролів.