Стало відомо, що правоохоронці затримали 3 підозрюваних у крадіжці сумки з грошима в сумі 840 тис. гривень у Печерському районі Києва.
Про це повідомила прес-служба прокуратури Києва.

"Київською місцевою прокуратурою №6 спільно зі слідчим відділом Печерського УП ГУНП в Києві повідомлено про підозру зловмисників, які пограбували громадянина на суму понад 840 тис. гривень", - йдеться в повідомленні.

Підозрювані заздалегідь розподілили ролі і розробили план вчинення злочину.

Так, 28 січня, згідно з планом, злочинці під'їхали на автомобілі до житлового будинку на вул. Коновальця, де і стали чекати свою жертву.

Коли чоловік вийшов з будинку, один з підозрюваних вдарив його в ногу, а інший вирвав з рук сумку, в якій знаходилося 688 250 гривень, 3 410 доларів, 1 420 євро та 80 фунтів стерлінгів.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Після чого підозрювані сіли в автомобіль, в якому їх чекав спільник, і втекли з місця вчинення злочину.

В ході досудового розслідування було встановлено трьох осіб, причетних до скоєння цього злочину.

Їм повідомлено про підозру у ч. 5 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу та обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою

Знай.uа нагадує, що правоохоронці повідомили деякі подробиці вбивства підприємця у Рівному.

Так, за словами начальника кримінальної поліції Сергія Волкова, труп знайшли між автомобілями, один з яких належить загиблому.

По всій видимості, злочинці готувалися, тому що вибрали момент, коли жертва підходила до свого авто.

Також нагадаємо, нещодавно квартирні злодії обчистили апартаменти колишньої дружини голови Комуністичної партії України Петра Симоненка - Світлани Симоненко.

Про це повідомили в правоохоронних органах.

За даними правоохоронців обікрали її квартиру в елітному будинку на Печерську в Царському селі по вулиці вул. Старонаводницька, 13 А.

Тим часом, у Києві поліцейські затримали банду квартирних злодіїв-іноземців.

У них була відпрацьована схема: поки один в автомобілі стежить за ситуацією на вулиці, двоє інших підбирають ключі і зламують двері чужої квартири, викрадаючи все цінне всередині.