У Twitter голлівудського режисера Джеймса Ганна виявили образливі висловлювання десятирічної давності.

Про це повідомляє The Hollywood Reporter

Студія Disney вирішила розірвати контракт з режисером Джеймсом Ганном, відповідальним за створення двох фільмів "Вартові галактики". Уточнюється, що причиною такого рішення стали саркастичні записи Ганна на теми педофілії, згвалтувань і тероризму, зроблені ним в Twitter в 2008-2009 роках.

При цьому режисер уже приніс вибачення за образливі жарти, пояснивши свою поведінку тим, що десять років тому він бачив себе в ролі провокатора як в кіно, так і в житті, але тепер став зовсім іншою людиною.

Однак в Disney заявили, що "образливі погляди і заяви, виявлені в Twitter Ганна, неприпустимі і несумісні з цінностями студії".

Даний скандал стався безпосередньо під час роботи режисера над третьою частиною "Вартових галактики" - тепер місце Джеймса Ганна займе інший режисер.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Разом з тим варто відзначити, що у картинах американської компанії Marvel, яка спеціалізується на коміксах, з'являться супергерої з нетрадиційною сексуальною орієнтацією. Про це повідомляють ЗМІ, посилаючись на заяву глави студії Кевіна Файгі.

За його словами, деякі зі вже відомих надлюдей здійснять камінг-аут. Також, з'являться нові супергерої, які спочатку постануть в образах представників ЛГБТ.

Зірка фільму "Тор: Рагнарок" Тесса Томпсон, яка зіграла Валькірію, вже раніше говорила, що її героїня в цій картині – квір.

"Вона бі. І так, її не хвилює, що про неї думають чоловіки. Яка радість — грати її!", – написала актриса в соціальній мережі ще в жовтні.

Актриса також додала, що для цього фільму знята сцена, в якій показується, як жінка залишає спальню Валькірії. Однак вона була вирізана з фінального монтажу картини. При цьому Тесса зазначила, що це далеко не єдині натяки на сексуальну орієнтацію її героїні.

Прояв одностатевих відносин фігурував і в "Чорній пантері". Актриса Флоренс Касумба, яка зіграла в блокбастері Айо, зазначила, що в одній зі сцен її героїня фліртувала з героїнею Окойе, яку зіграла Данай Джекесай Гуріра. Але цей епізод також не потрапив до остаточної версії.

Крім того наразі вже відомо, що голлівудський актор Роберт Патрік, який зіграв головного лиходія в легендарному фантастичному фільмі "Термінатор-2" - робота Т-1000 з текучого металу, зараз знімається в Україні в майбутньому історичному бойовику режисера Ахтема Сейтаблаєва "Захар Беркут".

Як вже відомо, персонаж Патріка - народний герой Захар Беркут з однойменної повісті Івана Франка, старійшина громади в карпатській Тухольщини, який разом із народом бореться проти монголо-татарської орди. У сюжетну лінію природно вплетена історія кохання.

Месники: Війна нескінченності

Нагадаємо, Сару Коннор повернули в "Термінатор 6".

Як повідомляв "Знай.ua" в Україні знімуть фільм з легендарним "термінатором" Робертом Патріком.

Також "Знай.ua" повідомляв, що у Месниках 4 з'явиться новий герой.