У мережі набирає популярності відео, зроблене під час зустрічі президентів Володимира Путіна і глави США Дональда Трампа.

Про це повідомляють ЗМІ.

Так, користувачів мережі розсмішила миттєва реакція американського лідера на сказане російським президентом слово "факт", які дуже схоже на англійське "fuck".

"Напевно, подумав, що Путін порушив домовленості і послав його в прямому ефірі", - жартують вони.

Варто відзначити, що раніше стало відомо, що президент Росії Володимир Путін дійсно запропонував президентові США Дональду Трампу провести "референдум" на окупованій частині України. Усе це, нібито, для завершення війни. Про це заявив російський журналіст, головний редактор радіо "Ехо Москви" Олексій Венедиктов у своєму Twitter.

"Про референдум на Донбасі. Путін-Трамп — підтверджую. Трамп взяв тайм-аут", — написав він.

Зазначимо, що раніше американські ЗМІ з посиланням на власні джерела, повідомили, що Володимир Путін за закритими дверима розповів російським дипломатам, що зробив Дональду Трампу пропозицію про "референдум" на Сході України.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

При цьому Путін погодився не говорити публічно про плану з проведення референдуму, давши Трампу певний час на обдумування такої пропозиції.

Така пропозиція нового російського "референдуму" не на жарт розлютила українців, адже дві держави намагаються вирішити все за спиною України.

"Україна терміново повинна нарощувати свій військовий потенціал. Почати розробку та будівництво ядерної зброї. Трамп – такий же "гопник" як і Путін, якого купили з потрохами. Америка вже нарішала, що в 1994 році забрала найбільший ядерний потенціал у світі", — пишуть українці.

"Ніяких референдумів. Росіяни в Криму влаштували референдум, про який сам проговорився", "Путін професійний провокатор і його пропозиція відповідна. Може Трампу вистачить розуму розібратися?", "Нехай проведе в параші спочатку", "Головне, що ми думаємо", "А не пішли б вони на*ер", "Думаю, що чорти в пеклі цим двом вже готують свій референдум", "Якого біса", "Козел ботоксний", — відзначають в мережі.

Крім того відомо, що президент США Дональд Трамп через свого помічника з національної безпеки Джона Болтона запросив президента РФ Путіна в Вашингтон. Про це стало відомо від прес-секретаря Трампа.

В офіційному акаунті Twitter прес-секретар лідера Америки Сандра Сандерс написала про запрошення Трампом Путіна. Вона також зазначила, що обговорення майбутнього візиту вже почалося. Імовірно, зустріч відбудеться вже восени.

Крим, газ і Донбас. Що Трамп і Путін говорили про Україну

Нагадаємо, Путін нахабно призначив побачення Трампу в Україні.

Як повідомляв "Знай.ua", Трамп змусив Путіна сісти на задні лапки.

Також "Знай.ua" писав, що армія тролів змусила Google назвати Трампа "ідіотом".