Страшна трагедія в Мексиці сколихнула весь світ. Так, стало відомо, що у масштабній дорожньо-транспортній пригоді загинули 13 осіб. Про це повідомляє видання Milenio.

ЗМІ Мексики повідомляють, що на дорозі зіткнулися пасажирський автобус і вантажівка.

ДТП в Мексиці сталася на 17 кілометрі траси Мехіко-Пачука. За попередніми даними у мікроавтобуса відмовили гальма і він на великій швидкості врізався у припарковану на узбіччі вантажівку.

В результаті зіткнення на місці аварії загинули 12 людей. Ще одну жінку врятувати не вдалося, вона померла у лікарні. Через аварію траса була частково перекрита, на місці працювала поліція і медики.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, на Житомирській трасі сталася моторошна аварія з автобусом, рятувальники дістають все більше тіл пасажирів.

За попередньою інформацією, переповнений автобус зіткнувся з великогабаритною вантажівкою.

Інцидент стався під Житомиром 20 липня близько 10.40 на 127 км автодороги Київ – Чоп, поблизу с. Глибочиці.

На місці події продовжують працювати поліцейські, рятувальники та медики. Зараз з'ясовуються обставини.

За попередніми даними, водій маршрутного автобуса (ймовірно, сполученням Київ – Рівне), рухаючись в напрямку р. Житомира, скоїв зіткнення з вантажівкою "DAF" з напівпричепом.

На даний момент відомо, що жертв в результаті аварії, багато. Поліція налічує 10 загиблих. Ще стільки ж людей з травмами звернулися за допомогою до медиків.

Як повідомляв портал "Знай.uа", в мережі з'явилося відео, на якому зафіксовано смертельне ДТП за участю голови Перечинської районної держадміністрації Віктора Олефіра. Опубліковані місцевим порталом кадри були зняті вуличними камерами спостереження.

При цьому на відео зафіксовано, як сама смертельна ДТП, в результаті якого загинули дві жінки, так і аварійна ситуація, яку Олефір допустив перед цим.

Раніше повідомлялося, що 14 липня голова Перечинської РДА Віктор Олефір, перебуваючи в нетверезому стані, не впорався з керуванням і збив двох жінок. Одна з них померла на місці аварії, друга - на наступний день у лікарні. Після інциденту Олефір написав заяву про звільнення.

Також "Знай.uа" писав, на Одеській трасі сталася страшна аварія з автобусом. Постраждало багато людей, яких розвезли по лікарнях. Також відомо, що п'ятеро пасажирів загинули на місці. Про це повідомляє прес-служба Нацполіції.