У поліції Житомирської області розповіли подробиці жахливої аварії, в якій сьогодні вранці загинули 10 осіб.

Так, стало відомо, що поліція затримала власника маршрутки, яка напередодні зіткнулася з вантажівкою. Наголошується, в даний час вже встановлено ряд порушень вимог щодо технічного стану маршрутного автобуса.

"Вилучено обидва транспортних засоби-учасника ДТП і призначена експертиза їх технічного стану, опитано водія вантажівки, очевидців і потерпілих, рідних загиблого водія мікроавтобуса", - кажуть правоохоронці.

Подробиці аварії по Київ-Чоп

!!!АВАРІЯ по Київ-Чоп. Що нам відомо на даний момент. UPD 13 50 Власники заправки, біля якої трапилась аварія, відмовляються надавати слідчим відео з камер. За словами Вячеслава Печененка, поліція подала запит до суду аби примусово їх взяти. О 10 37 фура зіткнулася з маршруткою. У маршрутці «Київ- Нововолинськ» було двадцять пасажирів. У аварії загинуло – десятеро людей. З-поміж них одна дитина. Десять у важкому стані. Їх приймають місцеві лікарні: відомо, що в обласну доставлено – четверо травмованих, у Житомирську районну – двоє (одного направляють до обласної), у першу міську лікарню – двоє. Двоє дітей госпіталізовано в дитячу обласну лікарню Як повідомив начальник Рівненського обласного управління інфраструктури Федір Місюра, автобус, що потрапив у ДТП, здійснював нерегулярні перевезення - перевізик Тетяна Луцик. Як розповів нам голова Житомирської обласної державної адміністрації Ігор Гундич, завтра у Житомирі оголошено день жалоби

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще
Posted by UA: Житомир on Friday, 20 July 2018
Речник обласного управління ГУНП Алла Ващенко у коментарі повідомила, що серед загиблих є одна дитина, а десятьох постраждалих доставили в лікувальні заклади обласного центру.

За словами прес-секретаря обласної поліції, дорога, на якій сталася аварія, - рівна і забезпечена всіма засобами для безпеки руху.

"У них травми різного ступеня тяжкості. Медики надають необхідну допомогу, щоб врятувати життя травмованих", - повідомила речник поліції.

У поліції не виключають, що причиною ДТП став людський фактор, а саме - недотримання правил безпеки або швидкісного режиму.

"Це все потрібно з'ясовувати шляхом автотехнічних експертиз, оскільки водій маршрутки загинув. Інший водій зараз дає свідчення", - пояснила вона.

Аварія у Глибочиці

!!! UPD 13 20 Як повідомив начальник Рівненського обласного управління інфраструктури Федір Місюра, автобус, що потрапив у ДТП, здійснював нерегулярні перевезення за маршрутом "Київ-Нововолинськ". Чи є серед загиблих та травмованих жителі Рівненщини чиновник не знає. За попередньою інформацією від Федора Місюри, перевізик Тетяна Луцик. Нам відомо, що 4-о людей в обласній лікарні, двоє - у районній, 2-є дітей в обласній дитячій, двоє - в першій міській лікарнях. UPD 12 30 Відомо, що 4-во травмованих доправлені в обласну лікарню, двоє - в районну. Інші - можливо в 2-у міську. Голова обласної адміністрації Ігор Гундич розповів нам, що оголошує 21 липня День скорботи за загиблими. Терміново! UPD 12 00 За словами Алли Ващенко, це була маршрутка Рівне-Київ. 10 загиблих, 10 травмованих UPD За словами представниці поліції Алли Ващенко, в маршрутці багато загиблих. Точної цифри вона поки не назвала. ТЕРМІНОВО! З`явилось відео з місця аварії у Глибочиці. На відео видно, як люди лежать на дорозі. Працюють дві "швидкі". Нагадаємо, тут об 10:37 маршрутка в`їхала у фуру. За словами представника патрульної поліції Ігоря Іванюка, є багато травмованих

Posted by UA: Житомир on Friday, 20 July 2018
Нагадаємо, в п'ятницю, 20 липня, рівненська маршрутка на трасі Київ-Чоп потрапила в дорожньо-транспортну пригоду під Житомиром. Вже відомо, що 9 пасажирів і водій загинули на місці аварії.

Журналісти місцевого телеканалу "UA: Рівне" відстежили ситуацію з ДТП, загиблими і пораненими пасажирами, а також відшукали перевізника, якому належить транспортний засіб, який перевозив людей.

На даний момент відомо, що серед загиблих-громадянин Грузії, 1962 р., житель р. Полонного Хмельницької області, 1974 р. (водій маршрутного автобуса), житель с. Гульськ Новоград-Волинського району, 2004 р., мешканка р. Києва (уродженка Рівненщини), 1958 р.

Прокуратура Житомирської області почала розслідування трагедії на Київ-Чоп, яка забрала життя десяти людей. Зокрема, перевірять технічний стан транспорту. Інформація про це з'явилася на сайті прокуратури області.

Як повідомляв портал "Знай.uа", на Одеській трасі сталася моторошна аварія з автобусом. Постраждало багато людей, яких розвезли по лікарнях. Також відомо, що п'ятеро пасажирів загинули на місці.

Також "Знай.uа" писав, жахлива дорожньо-транспортна пригода сталася на трасі Львів-Мукачево: відомий український актор Олександр Федорченко, який зіграв у серіалі "Догори дригом" дивом залишився живий.